Opel Peeters

contact@peetersauto.be
http://www.peetersauto.be

Tel 02 352 03 50

Chaussée de Bruxelles 56
1410 Waterloo

Opel Peeters Waterloo
Chaussée de Bruxelles 56
1410 Waterloo

Opel Peeters Brussels
Avenue de la Forêt - Woudlaan 200
1000 Brussels

Opel Peeters Braine-l’Alleud
Chaussée d’Alsemberg 218
1420 Braine l’Alleud

Contact

Fleet Verantwoordelijke

Frederik Deneef
02 663 63 65
frederik.deneef@peetersauto.be

Zaakvoerder

Sébastien Peeters
02 352 03 65
sebastien.peeters@peetersauto.be

After Sales Manager

Thierry Desmecht
02 352 03 86
thierry.desmecht@peetersauto.be

Uw mobiliteitspartner in Brussel en Waals-Brabant

We zijn de belangrijkste Opel-verdeler in Brussel en Waals-Brabant met vestigingen in Waterloo, Braine-l’Alleud en Brussel. Hiermee kunnen we u steeds van dichtbij de service bieden die u verdient. De Peeters groep en Opel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden sinds 1978. En dat is geen toeval, aangezien we veel overeenkomsten vertonen. De passie voor automobiel is er natuurlijk één van, maar ook de wil om ons steeds te verbeteren om aan de vraag van de klant te voldoen. We doen er alles voor om u de service te bieden die u verdient om u te bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft.

Service is voor ons geen hol woord. Dankzij onze uitvoerige kennis van het Opel-gamma en onze grote stock van nieuwe en tweedehands wagens kunnen we u steeds een snelle oplossing bieden. Service betekent voor ons ook een gepersonaliseerde aanpak met steeds een luisterend oor voor de vragen van de klant.

Of het nu gaat om het onthaal, het onderhoud, een mechanische herstelling, een reparatie van de carrosserie of de verkoop aan particulieren en / of professionelen. Hiervoor hebben we een contact center opgestart dat 6 dagen op 7 van 8u tot 19u bereikbaar is om zo snel mogelijk een antwoord te bieden op uw vragen. De verkoop aan bedrijven en die van de lichte bedrijfsvoertuigen zijn twee expertisedomeinen waar we veel belang aan hechten. Dat is ook de reden waarom we een fleetcel uit de grond gestampt hebben.

De gepersonaliseerde raad van ons Fleet Team, die zich volledig toespitst op de verkoop van fleet en lichte bedrijfsvoertuigen, is goud waard. Bovendien beschikken we over een belangrijke en permanente stock, de meest up-to-date fleet voorwaarden, een levering in uw onderneming en een opvolging van toegewijd personeel, een wachtzaal met koffie en gratis wifi en een aanzienlijke vloot vervangwagens.

Deze services maken van ons uw Business Center en uw mobiliteitspartner bij uitstek. We krijgen nu al het vertrouwen van talrijke ondernemingen en administraties in België. Waarom niet van u?


Recent news