Jaguar & Land Rover Peeters Herentals

http://www.jaguarherentals.be
http://www.landroverherentals.be
https://www.facebook.com/JaguarHerentals/
https://www.facebook.com/LandRoverHerentals/

Jaguar Land Rover Peeters Herentals
Herenthoutseweg 235  
2200 Herentals

Contact

Commercieel Directeur

Nik Bosmans
0473 96 17 49
nik@waldan.be

Verantwoordelijke Fleet

Sepp De Roover
0495 40 45 16
sepp@waldan.be

Familiale en professionele service

In 1953 werd Garage Peeters opgestart door August Peeters als hoofdverdeelpunt voor DAF vrachtwagens in de Kempen. Al snel volgde de verdeling van de automerken onder de British Leyland Group, wat uiteindelijk resulteerde in een concessie van de merken Rover en MG. Onder leiding van Walter Peeters, zoon van stichter August Peeters, werd in 1977 het bestand van personenwagens uitgebreid met het prestigieuze merk Jaguar gevolgd in 1986 door Land Rover.

Michaël Peeters, zoon van Walter Peeters en derde generatie, zet deze familietraditie verder met dezelfde bezieling en gedrevenheid. Vandaag biedt Peeters Herentals in de regio Kempen en omstreken als gestructureerd en dynamisch familiebedrijf, een brede waaier van prachtige merken in elk segment van de markt. Voor de professionele gebruiker bieden wij pasklare oplossingen voor zijn mobiliteitswensen. Onze medewerkers genoten een fleettraining om deze klanten op de best mogelijke manier bij te staan. We bieden de fleetklanten aangepaste condities aan en diensten die hen bij hun specifieke noden kunnen helpen. Voor dit publiek pronken zowel onder de vlag van Jaguar als Land Rover dé perfecte fleetmodellen in de showroom. Voor Jaguar zijn dat de Jaguar XE en XF en voor Land Rover de Evoque en de Discovery Sport. Wat hebben deze modellen gemeen? Een stijlvol design gecombineerd met een lage CO2–uitstoot en bijgevolg lage Total Cost of Ownership.

Onze passie voor perfectie en onze persoonlijke en familiale aanpak staan garant voor een service op maat die behoort tot de hoogste in zijn klasse!


Recent news