fbpx

Automotive Leuven

info@automotive-leuven.be
www.automotive-leuven.be
Facebook

Tel 016 22 80 28

Brusselse Steenweg 31
3020 Herent

BTW BE 0677 633 882

Contact

Algemeen Directeur

Dirk Eykens
016 22 80 28
dirk@automotive-leuven.be

Verkoop en Fleet Advisor

Tom Princen
016 24 22 40
tom@automotive-leuven.be

Verkoop en Fleet Advisor

Thomas Janssens
016 24 22 49
thomas@automotive-leuven.be

Verantwoordelijke Fleet

Philippe Delande
015 23 35 66
philippe@groepautomotive.be

“Bij ons bent u geen nummerplaat”

Peugeot Automotive Leuven is de specialist in het Franse merk met het leeuwenlogo voor de grote sector van Boortmeerbeek tot Tienen. Een specialist die u als fleetklant graag een totaalservice levert. De concessie kan immers naast de gekende ouderhoud- en herstellingsdiensten rekenen op een eigen carrosserieafdeling, zodat ze echt gezien kan worden als een moderne One Stop Shop.

Daarenboven is de showroom van Peugeot Automotive Leuven de werkplek van een gespecialiseerd team dat alle PSA-opleidingen inzake financiën, fiscaliteit en verzekeringen hebben gevolgd, zodat zij u zonder probleem kunnen bijstaan in de woelige, steeds veranderende fleetwereld. Om die adviserende rol nog meer op te nemen, kunt u als fleetverantwoordelijke trouwens terecht in de concessie voor een testrit met een van de wagens uit het uitgebreide wagenpark van de concessie.

Jarenlange traditie

Ook fleetbestuurders worden trouwens in de watten gelegd bij Peugeot Automotive Leuven. Voor hen is er een breng- en haalservice binnen de 15 kilometer rond de concessie. Wie liever zelf langs komt, kan dan weer rekenen op gratis wifi om tijdens de herstelling te kunnen blijven doorwerken.

Toch zal het niet de kennis ter zaken, maar de persoonlijke touch van het team hetgene zijn dat u het meest zal bijblijven. Peugeot Automotive Leuven is immers gegroeid uit familiebedrijven met een jarenlange traditie in de garagewereld. U kan dus zeker zijn van een persoonlijk contact met de concessiehouder. “Bij ons bent u niet slechts een nummerplaat”, is niet zonder reden het motto van de Peugeot-verdeler.

Pin It on Pinterest