Garage Duran Ieper

Duran.ieper@peugeot.be
www.groepduran.be
Facebook

Tel 057 20 78 83

Dehemlaan 3
8900 Ieper

Contact

Verkoopschef

David Covemaeker
057 20 788 83
0473 94 41 02
David.covemaeker@duranieper.be

Fleetverkoper (PPC-verkoper)

Patrick Osteux
0491 61 12 41
Patrick.Osteux@duranieper.be

EXTRA CONTACT

Bezoek zeker onze andere concessies in Poperinge en Comines!

Bijkomende informatie

Duran Motors: Dehemlaan 5 8900 Ieper: Eurorepar en servicepunt Iveco
057 42 15 23
info@duranmotors.be
Facebook: eurorepar ieper

Groep Duran: service is onze drive

Al sinds 1970 is de Groep Duran uw mobiliteitspartner in de regio Poperinge. In dat jaar stichtten Julien Duran en Nicole Vasseur de Garage Duran, toen nog een éénmanszaak. Julien nam 1 mecanicien in dienst, terwijl Nicole het administratieve gedeelte voor haar rekening nam.

Dik 15 jaar geleden, na een forse groei, namen zoon Didier Duran en zijn echtgenote Inge Vermès de garage over, waardoor de familiewaarden van het bedrijf tot op vandaag gewaarborgd blijven. De klant staat dan ook centraal bij de Groep Duran. We zijn als garage een begrip in de regio en staan voor degelijkheid, snelle service en klantgerichtheid met ruime openingsuren: ‘service is onze drive’.

Daarenboven kan de fleetklant op een totaaloplossing voor zijn wagenpark, met ook 2 erkende carrosserieën in de groep, 4 naverkoop-vestigingen (met onder andere ook service punt voor IVECO en eurorepar). Het commercieel personeel doet dan weer constant de opleidingen van het merk en hebben 1 voor 1 de titel Business Expert. Daarnaast hebben we 1 specifieke PPC-verkoper (Peugeot Professional center verkoper), die zich uitsluitend bezighoudt met de fleet.

Zij kunnen voor het merk Peugeot bovendien steeds de beste condities (prijs), gekoppeld aan concurrentiële leaseformules of onderhoudscontracten voorleggen, met als doel de best mogelijke mobiliteit garanderen (in functie van de fiscaliteit). Die zorg voor de fleetsector heeft ertoe geleid dat het merk Peugeot ons heeft geselecteerd om Peugeot professional center te zijn, waardoor we voldoen aan alle voorwaarden om de fleetklant zo goed mogelijk te helpen.

We lanceren in juni de 508 SW, een wagen die op de fleetmarkt (hopelijk) sterke resultaten zal neerzetten.  Ook de zeer stijlvolle 508, die in februari gelanceerd is, is een eye-catcher voor de fleetmarkt. Kom hen zeker ontdekken in onze showrooms!

Pin It on Pinterest