Ollivier

Gegevens

Adres

Chausée de Louvain 15
1410 Waterloo

Website

Telefoon
Tel 02 387 01 00

Introductie

Dé Peugeot partner voor uw bedrijfsvloot

Het Peugeot avontuur begon 26 jaar geleden voor Anchy en Johan Ollivier toen ze de Peugeot garage in Alsemberg overnamen. De eerste ‘Olivier’ garage was geboren!

Enkele jaren later versterken ze hun aanwezigheid in de regio door garage Thomas uit Waterloo over te nemen. In 2013 wordt de groep nog groter wanneer ze in Lot aan de Bergensesteenweg in de nabijheid van de Makro een nieuwe site openen. In 2016 komt daar nog Peugeot garage in Tubize bij: dat maakt vier vestigingen!

Met vier sites is Groupe Ollivier nu goed vertegenwoordigd in Brabant, waardoor we heel dicht bij onze klanten staan!

Zowel particulieren als bedrijven vinden er altijd een auto die voldoet aan hun vereisten. Want bij ons is Klant Koning !

Dankzij een stock van 500 voertuigen hoeft u nooit lang te wachten op een voertuig, of dat nu een personenwagen of een licht bedrijfsvoertuig is. Want wij staan garant voor snelheid en efficiëntie!

Hebt u vragen over WLTP, TCO, financiering of leasing? Aarzel niet om ons fleet-team te raadplegen. Ze zullen u met raad en daad bijstaan zodat u de juiste keuze kan maken! Of u zelfstandige bent, een KMO of een grote vloot hebt, Groupe Ollivier biedt u altijd een oplossing op maat aan!

Groupe Ollivier is meer dan ooit uw Peugeot partner voor Brabant!

Contactpersonen

Luis Calvo

Site Verantwoordelijke lca@peugeot-waterloo.be

Julian Swalus

Verantwoordelijke Fleet 0471 444805 julian.swalus@ollivierfleet.be

Locatie