Gegevens

Adres

Siesegemlaan 1
9300 Aalst

Website
http://www.valckeniergroep.be
E-mail
contacteer@valckeniergroep.be
Telefoon
Tel 053 71 14 18

Introductie

Vaste waarde zet in op nieuwste trends

Met vestigingen in Zaventem, Kobbegem, Londerzeel, Ninove en Aalst (en binnenkort ook in Zottegem) is de Valckeniergroep uitgegroeid tot een vaste waarde en vooral een ervaren speler in de ruime regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Maar omdat de Valckeniergroep haar waarden hoog in het vaandel blijft dragen en omdat het familiale karakter ondanks de aanhoudende groei, steeds behouden gebleven is, geniet het bedrijf tot op de dag van vandaag een onberispelijke reputatie op het vlak van service, kennis, en klantvriendelijkheid.

Momenteel verdeelt de Valckeniergroep personen- en bedrijfswagens van de merken Renault en Dacia in haar vijf vestigingen. In Zaventem is bovendien één van de twee Vlaamse Alpine Centers ondergebracht. En met Valco telt het bedrijf ook een eigen gespecialiseerde en gerenommeerde multimerken-koetswerkafdeling in haar rangen. Met Valckenier Rent pikt de groep ook in op de toenemende vraag naar huurwagens, zowel op korte als lange termijn, en zet het ook meer dan ooit in op nieuwe ontwikkelingen in het autolandschap, zoals autodelen.

Een uitmuntende dienstverlening is en blijft één van de belangrijkste doelstellingen binnen de Valckeniergroep. Daarom ook zet het bedrijf volop in op de fleetklanten en zijn er twee gespecialiseerde fleetverantwoordelijken die alles in het werk stellen om de vragen en wensen van hun klanten te vervullen. Een persoonlijk contact met de fleetklant is daarom van zeer groot belang. Op deze manier kan het bedrijf meteen inspelen op nieuwe trends, oplossingen zoeken voor de behoeften van de klanten en kan men hen meteen op de hoogte brengen van nieuwe productontwikkelingen. Ook kunnen onze medewerkers meteen de meest geschikte financieringsvorm voorstellen, op maat van en volledig naar wens van de klant.

De services van de Valckeniergroep gaan evenwel nog verder dan dat:

  • Renault Pro+ centers, voor lichte bedrijfswagens.
  • Onderhoudscontracten
  • Pick-up service en/of vervangwagens
  • Volledige opvolging van de wagens in bestelling

Openingsuren verkoop:

Alle werkdagen van 9u tot 18u30.

Zaterdag open tot 17u.

Openi0ngsuren werkplaats:

Alle werkdage van 8u tot 17u.

Zaterdag open tot 12u.

Contactpersonen

Guy Valckenier

Zaakvoerder 053 71 14 18 guy.valckenier@valckeniergroep.be

Vincent Vanderperre

Verantwoordelijke Fleet 0499 88 92 14 vincent.vanderperre@valckeniergroep.be

Karel Moereels

Siteverantwoordelijke 053 71 14 18 karel.moereels@valckeniergroep.be

Locatie