Valco Erembodegem

cschade@valconv.be
www.valconv.be

Tel 053 83 90 30

Industrielaan 1

9302 Erembodegem

Contact

Zaakvoerder

Guy Valckenier
053 71 14 18
guy.valckenier@valckeniergroep.be

Verantwoordelijke fleet

Sven De Proft
0495 29 82 35
sven.DeProft@valckeniergroep.be

Siteverantwoordelijke

Peggy Valckenier
053 83 90 30
peggy.valckenier@valckeniergroep.be

Bijkomende informatie

Openingsuren: 9.00u tot 12.00u en 13u00 tot 18.00u

De Valckeniergroep is sinds ruim vijftig jaar een meer dan vertrouwde naam in de regio Vlaams-Brabant en Zuid-Oost-Vlaanderen. Met toonzalen en werkplaatsen in Zaventem, Aalst, Kobbegem, Londerzeel en Ninove kunnen Renault- en Daciaklanten dus altijd wel terecht in een vestiging in de buurt.

De Valckeniergroep heeft evenwel nog meer te bieden. Zo heeft het met Valco een eigen multimerken-koetswerkbedrijf in haar rangen. Valco is gevestigd in een nieuw en ruim bedrijfsgebouw in Erembodegem en biedt koetswerkherstellingen aan voor zowel particulieren, bedrijven en fleets.

Een snelle herstelling, een uitstekende service, kostprijsbeheersing en vakmanschap zijn maar enkele van de uitgangspunten waarop u als klant kan rekenen.

Bovendien is Valco erkend door alle verzekeringsmaatschappijen. Het maakt ook gebruik van de modernste herstellingstechnieken waardoor Valco één van de best uitgeruste koetswerkherstellers van Vlaanderen is. Daarbovenop genieten de medewerkers constant van extra opleidingen om deze nieuwste technieken vlekkeloos te kunnen beheersen.

U kan er uiteraard terecht voor alle soorten koetswerkherstellingen:
– kleine lakschades worden via spotrepair hersteld: goedkoop en milieuvriendelijk
– uitdeuken zonder herspuiten kan wanneer de deuken geen lakschade vertonen
– hagelschade wordt weggewerkt op een snelle en efficiënte manier
– gebarsten vensters
– matte koplampen
– herspuiten van een gedeeltelijk of volledig koetswerk
– ook zetels in de wagen kunnen hersteld worden

Valco hecht bovendien belang aan een duurzaam beleid. De Stichting Duurzaam Repareren heeft Valco officieel erkend. Wat betekent dat het bedrijf alles in het werk stelt om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Een gemiddelde schadereparatie zorgt maar liefst voor 75 kg aan CO2-uitstoot. Valco slaagt er in om sterk onder dit cijfer te blijven.


Pin It on Pinterest