Stellantis & You Antwerpen

Données

Introduction

Stellantis & You: Ervaren partner op uw weg

Stellantis & You is uw fleetpartner voor de Franse merken Citroën, Peugeot en DS. Met vestigingen in Antwerpen (twee locaties, alle merken), Brussel (drie locaties, alle merken) en Mechelen (twee locaties, Peugeot en Citroën) zijn wij vertegenwoordigd op de belangrijkste economische assen van Vlaanderen en zijn wij steeds vlot bereikbaar.

Bovendien kan u rekenen op de complementaire, uitgebreide gamma’s van de drie merken uit de Stellantis-groep, die alle segmenten van de markt kunnen dekken, inclusief de bedrijfsvoertuigen. Een uitgebreid aanbod waar we u maar wat graag over willen informeren. Daarom willen we in de toekomst nog meer inzetten op de organisatie van evenementen om de productinformatie en de nieuwigheden binnen het Stellantis-gamma zo vlot en efficiënt mogelijk te communiceren.

Wanneer u kiest voor Stellantis & You, weet u dat u kiest voor een partner die kan rekenen op tonnen ervaring in de sector. Maar liefst 25 procent van de Belgische B2B-markt van de Stellantis-merken kiest immers voor Stellantis & You. Een knap cijfer dat de groep alleen maar meer motiveert om haar fleetstructuur nog te verbeteren. Zo maken we momenteel volop werk van een uitbreiding van ons aantal B2B-verkopers en zetten we in op een sterkere managementstructuur. Daarnaast investeren we ook in onze dienst na verkoop om kwaliteit te kunnen blijven garanderen en klaar te zijn voor de toekomst.

Een toekomst waarin de fleetklant vanzelfsprekend centraal zal blijven staan. Luisteren naar de noden van deze klant om steeds een oplossing op maat te kunnen verzorgen, blijft voor ons dan ook een erezaak. En dat DS, zeker met de nagelnieuwe DS7 Crossback, zijn intrede maakt in het premiumsegment zorgt er nog meer voor dat wij vertrouwen hebben in de toekomst.

Contact

Johan Beirens

Key Account Manager 0473 98 11 69 johan.beirens@peugeot.com

Bjorn Van Rompaey

Fleetverkoper 0473 83 04 68 bjorn.vanrompaey@stellantis.com

Location