Gegevens

Adres

Bempstraat 36
1620 Drogenbos

BTW nummer
BE 0403 461 206

Introductie

Stellantis & You Drogenbos – Opel: Ervaren partner op uw weg

Stellantis & You is uw partner op de as Antwerpen-Mechelen-Brussel. Nieuwste telg in deze alliantie is de Opelvestiging in Drogenbos. En net als in de andere vestigingen van de groep, wordt ook hier klantentevredenheid hoog in het vaandel gedragen. De B2B klant staat bij ons centraal en krijgt persoonlijke opvolging met een streven naar optimale service en klantensatisfactie. Elk bedrijf krijgt een service op maat aangepast aan hun noden met kwaliteit en klantentevredenheid als centraal vertrekpunt, waarbij we werken met een single point of contact.

In onze begeleiding blinken we vooral uit in onze kennis van TCO en Fiscaliteit in de autosector. Onze werknemers worden constant bijgeschoold in de materie en begeleiden u graag door dit doolhof. En daar haalt u als klant alle voordeel uit, want door onze kennis in te zetten voor uw vloot, haalt u uw kosten naar beneden.

Wanneer u kiest voor Stellantis & You, weet u dat u kiest voor een partner die kan rekenen op tonnen ervaring in de sector. Maar liefst 25 procent van de Belgische B2B-markt van de Stellantis-merken kiest immers voor Stellantis & You. Een knap cijfer dat de groep alleen maar meer motiveert om haar fleetstructuur nog te verbeteren. Zo maken we momenteel volop werk van een uitbreiding van ons aantal B2B-verkopers en zetten we in op een sterkere managementstructuur. Daarnaast investeren we ook in onze dienst na verkoop om kwaliteit te kunnen blijven garanderen en klaar te zijn voor de toekomst.

Contactpersonen

John Delhasse

Directeur 0473 63 05 49 john.delhasse@stellantis.com

Eric Mudikongo

Verantwoordelijke Fleet 0465 11 30 25 eric.mudikongo@stellantis.com

Locatie