Gegevens

Adres

Haachtsesteenweg 496
1910 Kampenhout

BTW-nummer
BTW BE 0692 779 740
Website
http://www.tonyautomotive.be
E-mail
info@tonyautomotive.be
Telefoon
Tel 016 65 54 28
Social Media

Introductie

TONY Automotive: waar klantentevredenheid en service op nummer 1 staan

TONY Automotive in Kampenhout (Citroën), dat is een écht familiebedrijf met Marc Vanloffelt, Katleen Vansteenbeeck en hun dochter Linsey Vanloffelt aan het roer. De voormalige garage Terrijn werd in 2018 overgenomen door het koppel maar de expertise is gebleven, want zaakvoerder David Degreef maakte mee de overstap als verkoper. Hij vormt samen met de zaakvoerders en de andere medewerkers een sterk team, dat garant staat voor een persoonlijke service.

TONY Automotive biedt het volledige Citroën-gamma aan, zowel personenwagens als lichte bedrijfswagens. Klanten kunnen rekenen op de beste voorwaarden aan de sterkste prijzen. Alle medewerkers bij TONY Automotive volgen regelmatig opleidingen en staan zo garant voor expertise en een doelgerichte service. Professionaliteit en een familiaal karakter gaan hand in hand bij TONY Automotive. Zo wordt de mobiliteit van de klanten gewaarborgd bij herstelling of onderhoud door een aanbod van vervangwagens.

Marc Vanloffelt vat de filosofie van TONY Automotive als volgt samen: “Wij zijn een bloeiend bedrijf dat steeds blijft groeien en openstaat voor vernieuwing. De waarden van een familiebedrijf dragen wij hoog in het vaandel. Die persoonlijke aanpak wordt ten zeerste geapprecieerd door onze KMO-klanten. Zij hebben niet altijd die expertise in vlootbeheer en wij kunnen ze perfect helpen om een optimaal wagenpark  op maat samen te stellen. Daarvoor hebben we ook het juiste gamma, zo is bijvoorbeeld de nieuwe C5 Aircross hybride niet alleen een sublieme auto maar ook vanuit fiscaal standpunt een uitstekende keuze.”

 

Onze showroom is geopend van maandag tem vrijdag van 9u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u.

Contactpersonen

David Degreef

Verkoper TONY Automotive 016 65 54 28 David@tonyautomotive.be

Marc Vanloffelt

Zaakvoerder TONY Automotive 016 65 54 28 Marc@tonyautomotive.be

Locatie