Toyota City Brussels Zaventem

Gegevens

Adres

Leuvensesteenweg 472
1930 Zaventem

BTW nummer
BE 0459491374
Website
E-mail
zaventem@toyotacity.be
Telefoon
Tel 02 725 12 00
Social Media

Introductie

Toyota City Zaventem: specialist op elk vlak van elektrificatie

 

Met zijn werkterrein in de regio Brussel en omgeving zit Toyota City Zaventem in het hart van de Belgische fleetmarkt. Met Inchcape Retail Belgium ondersteunt de dealer bedrijven die hun wagenpark willen optimaliseren door voertuigen aan te bieden die aangepast zijn aan alle aan alle eisen die de fleetmarkt stelt.

Toyota is al enkele decennia immers de expert van de hybride, die dankzij zijn gunstige TCO interessant is voor veel bedrijven. Maar sinds kort trekt de Japanse autobouwer zijn elektrificatiestrategie nog verder door, met verschillende 100% aftrekbare plug-in hybrides (RAV4, nieuwe Prius) en een reeks elektrische wagens, het zogenaamde Beyond Zero De eerste vertegenwoordiger van dat gamma rijdt trouwens vandaag al rond, de crossover bZ4x.

Bovendien kan Toyota dankzij een uitstekende organisatie van de productie uitpakken met levertermijnen die bij de kortste op de markt horen.

Niet alleen de auto’s bij Toyota City Zaventem zijn op maat van de fleet, ook het personeel van de concessie werkt op maat van de sector. Het technisch personeel is expert op het vlak van elektrificatie, van hybride tot full EV. En dankzij geregelde opleidingen op het vlak van fiscaliteit, maar ook van elektrificatie en ecologie kan het fleetteam immers een antwoord bieden op elke vraag. Een antwoord dat resoluut persoonlijk van aard is, want een oplossing op maat van elke klant is het uitgangspunt van de concessie. Daarbij horen onder meer een pick-up service, vervangwagens en een lounge corner in de hypermoderne concessies.

De wens van de fabrikant is immers om de dealers in Anderlecht en Zaventem flagship stores van het merk te maken. De showroom in Zaventem werd alvast volledig gerenoveerd, en die van Anderlecht volgt in 2023. De omgeving wordt op maat van een premium klantenservice uitgebouwd, waarbij vertrouwen het uitgangspunt is. Dat vertrouwen keert ook terug in de kwaliteit van de producten, want op een Toyota krijg je een garantie tot maar liefst 10 jaar! Kom ze zeker eens ontdekken op één van onze 4 jaarlijkse fleet events.

Contactpersonen

Pierre Dormant

Sales Manager +32 471 44 92 22 Pierre.Dormant@inchcape.be

Bernard Dewever

Retail Director Management +32 475 91 30 67 Bernard.Dewever@inchcape.be

Robbe Van den Bergh

Sales and Marketing Assistant +32 479 72 22 89 Robbe.Vandenbergh@inchcape.be

Chantal Van Laeken

Reception +32 2 709 07 85 chantal.van.laeken@toyotacity.be

Fabian Aprile

Fleet Ambassador +32 479 72 72 06 fabian.aprile@inchcape.be

Thomas Stienlet

Fleet Ambassador +32 479 72 58 09 thomas.stienlet@inchcape.be

Locatie