Van Mossel Aarschot

http://vanmossel.be

Gegevens

Adres

Betekomsesteenweg 114-116
3200 Aarschot

BTW nummer
BE 0897 526 251
Website
http://vanmossel.be
E-mail
mg@groepautomotive.be
Telefoon
Tel 016 56 20 61

Introductie

Peugeot Van Mossel Aarschot: “Klantvriendelijkheid staat centraal”

Peugeot Serneels verdeelt al sinds 1995 het merk Peugeot. Na 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Aarschot en de omliggende gemeenten met tal van agenten. Na de reorganisatie binnen de PSA-groep, werd besloten om de vestiging in Aarschot over te laten aan de Van Mossel Groep. Met overname van het personeel, zodat de continuïteit voor de klanten gegarandeerd blijft. De overname werd begin maart 2020 officieel gemaakt. De Van Mossel Groep besloot om zowel Citroën als Peugeot op dezelfde vestiging te gaan uit baten.  Er werd gekozen voor de Betekomsesteenweg 114-116 te Aarschot, waar voordien ook al de Citroën vestiging was. Officieel heet de vestiging nu Van Mossel Aarschot.

Bij Van Mossel Aarschot kunnen Peugeot-klanten rekenen op expertise en een uitmuntende service. Zo volgt het personeel regelmatig de opleidingen van de invoerder, die zeer breed zijn en ook specifiek gericht op fleetklanten. Bedrijven krijgen een aangepast aanbod met fleetkortingen volgens het Business Center Charter van Peugeot. Een specifieke fleetspecialist besteedt 100% van zijn tijd aan het bezoeken van de professionele klanten en prospecten. Er is een aanbod van financiering al dan niet met verzekering, en onderhoudscontract. Tevens biedt Peugeot Van Mossel Aarschot ook financiële, operationele leasing en renting aan.  Klantvriendelijkheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie.

Wil u zelf de unieke aanpak ervaren en het gamma beter leren kennen? Kom dan zeker langs voor een testrit met de hybride 508 en 3008. Binnenkort komen daar ook nog de elektrische 208 en 2008 bij en is er ook een uitgebreid aanbod van lichte bedrijfsvoertuigen.

Contactpersonen

Peter Van Bogaert

Algemeen Directeur / Zaakvoerder 016 56 20 61 pvb@groepautomotive.be

Marc Geysens

Commercieel Directeur / Verantwoordelijke Fleet 016 56 20 61 mg@groepautomotive.be

Locatie