Van Mossel Aarschot

mg@groepautomotive.be
www.vanmossel.be

Tel 016 56 20 61

Betekomsesteenweg 114-116
3200 Aarschot

BTW BE 0 897 526 251

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Peter Van Bogaert
016 56 20 61
pvb@groepautomotive.be

Commercieel Directeur / Verantwoordelijke Fleet

Marc Geysens
016 55 35 44
mg@groepautomotive.be

Citroën Van Mossel Aarschot: een nieuw elan

Citroën Van Mossel Van Kelst heeft een geschiedenis die terug gaat tot begin de jaren ’90 met in de analen de activiteiten van de familie Laeremans en Van Kelst, beter gekend onder de naam Automotive Aarschot. Sinds begin maart van dit jaar zijn de activiteiten overgenomen door Van Mossel Groep. Dit gebeurde met de overname van het personeel, zodat de continuïteit voor de klanten gegarandeerd blijft. De overname werd begin maart 2020 officieel gemaakt. De Van Mossel Groep besloot om zowel Citroën als Peugeot op dezelfde vestiging te gaan uit baten.  Er werd gekozen voor de Betekomsesteenweg 114-116 te Aarschot, waar voordien ook al de Citroën vestiging was. Officieel heet de vestiging nu Van Mossel Aarschot.

Bij Van Mossel Aarschot kunnen Citroën-klanten rekenen op expertise en een uitmuntende service. Zo volgt het personeel regelmatig de opleidingen van de invoerder, die zeer breed zijn en ook specifiek gericht op fleetklanten. Bedrijven krijgen een aangepast aanbod met fleetkortingen volgens het Business Center Charter van Citroën. Een specifieke fleetspecialist besteedt 100% van zijn tijd aan het bezoeken van de professionele klanten en prospecten. Er is een aanbod van financiering al dan niet met verzekering, en onderhoudscontract. Tevens biedt Citroën Van Mossel Aarschot ook financiële, operationele leasing en renting aan.  Klantvriendelijkheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie.

Wil u zelf de unieke aanpak ervaren en het gamma personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen beter leren kennen? Kom dan zeker langs of maak een afspraak met de fleetspecialist van Citroën Van Mossel Aarschot. Met de C4 hybride die eind dit jaar wordt gelanceerd en de C5 Aircross, staan twee vlootmodellen in de schijnwerpers die op maat geschreven zijn van uw vloot.

Pin It on Pinterest