Van Mossel Kia Center Aarschot

http://groepautomotive.be

Gegevens

Adres

Betekomsesteenweg 114-116
3200 Aarschot

BTW nummer
BE 0632 942 519
Website
http://groepautomotive.be
E-mail
ab@groepautomotive.be
Telefoon
Tel 016 56 20 61

Introductie

Van Mossel Kia Center Aarschot: Samen verwachtingen overtreffen

In september 2015 werd Automotive Kia Center opgestart. In maart 2020 worden de activiteiten overgenomen door de groep Van Mossel. De in Aarschot gelokaliseerde concessie beschikt over een gevarieerd gamma van kwaliteitsvoertuigen en streeft naar een uitzonderlijke dienstverlening door haar goed opgeleid personeel.

“Op deze manier proberen wij aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen. Dat is een ons grootste streefdoel”, stelt de concessie duidelijk. “In de toekomst willen we nog meer inzetten op de organisatie van evenementen om de productinformatie en de nieuwigheden binnen het Kia-gamma zo vlot en efficiënt mogelijk over te brengen. Hou ons dus goed in het oog, want we lopen elkaar misschien wel tegen het lijf.”

Een andere troef van Van Mossel Kia Center Aarschot is de garantiepolitiek die het Zuid-Koreaanse automerk voert. Kia geeft als enige automerk in België maar liefst 7 jaar fabrieksgarantie (of 150.000km). Indien uw wagen voorzien is van een navigatiesysteem, kan u beroep doen op 7 jaar gratis kaartupdates die wij hier in onze garage uitvoeren. Alsof dit nog niet genoeg is, beschikt u als Kia klant over Kia-assistance in heel Europa en dit geldt zolang u met een Kia rijdt. Het enige wat u hiervoor moet doen is de aanbevolen onderhoudsintervallen opvolgen en laten uitvoeren.

Om haar commerciële doelstellingen nog sneller en beter te volbrengen, is de concessiehouder sinds kort begonnen met uitbreidings- en verbouwingswerken. Zo wordt in het voorjaar van 2020 op de bestaande site verder gewerkt aan het uitbreiden en verbouwen van de huidige site. Daardoor krijgt Kia een nieuwe en grotere showroom om u als klant optimaal te kunnen ontvangen. Kom ons dus zeker een bezoekje brengen en laat u verrassen door de service die Van Mossel Kia Center Aarschot te bieden heeft. Laten we samen verwachtingen overtreffen!

Contactpersonen

Andy Bleumers

Sales Specialist 016 56 20 61 ab@groepautomotive.be

David Ruelens

Aftersales specialist Kia 016 56 20 61 dr@groepautomotive.be

Locatie