Auto Center Zaventem

fleet@d2c.be
www.dieterencarcenters.be

Tel 02 709 48 11

Leuvensesteenweg 344
1932 Sint-Stevens-Woluwe

Contact

Fleet Sales Manager

Herwin Frickx
0473 98 98 46
herwin.frickx@dieteren.be

De D’Ieteren Car Centers zijn uw ideale mobiliteitspartner in de Brusselse regio.

Zowel in het oosten van Brussel (Audi Center Zaventem, Auto Center Zaventem) als in het westen (Audi Center Brussels, D’Ieteren Centre, SEAT Anderlecht) zorgt onze strategische ligging voor een optimale toegankelijkheid. In het centrum kan u terecht bij D’Ieteren Mail.

De D’Ieteren Car Centers beschikken over een ervaren en professioneel fleet team dat u een oplossing op maat kan aanbieden. Is uw vloot groot of klein, koopt u uw wagens zelf aan, of maakt u gebruik van een externe financieringsmethode, denkt u aan alternatieve brandstoffen, … wij helpen u graag verder.

Uw bestuurders kunnen voor alle technische details in onze verschillende concessies terecht bij onze verkopers, die perfect op de hoogte zijn van de do’s en don’t’s van uw car policy.

Ook in de dienst na-verkoop denken wij graag met u mee. Uw bestuurders genieten van een totale mobiliteitsoplossing door middel van de volgende troeven:

  • Via www.dieterencarcenters.be kunnen uw bestuurders makkelijk een afspraak maken voor een onderhoud of een mechanische herstelling.
  • Home service.
  • Wij beschikken over een uitgebreid vervangwagenpark.
  • In de Drive-in Service kunnen uw bestuurders zonder afspraak terecht voor kleine interventies.
  • Bij de Twin Expert (in Zaventem) voeren 2 medewerkers het onderhoud van de wagen uit in maximum één uur. Op die manier dient uw bestuurder zich slechts één keer te verplaatsen, en kan hij bovendien gebruik maken van onze Business Corner, incl. WiFi.
  • Deze Business Corners zijn beschikbaar in al onze concessies.
  • Wij voorzien een volledige service m.b.t. koetswerkherstellingen, inclusief smart repairs. Voor kleine herstellingen (steenslag, krassen) stellen wij een formule met forfaitaire prijzen voor.

Mobiliteit, een professioneel team en een ruime waaier aan diensten in na-verkoop vormen de basis van een duurzame samenwerking tussen bedrijven en concessies. De D’Ieteren Car Centers stellen alles in het werk om u dit te garanderen.

Pin It on Pinterest