Gegevens

Adres

Turnhoutsebaan 51
3290 Diest

BTW nummer
BE0415586503
Website
https://partner.volvocars.be/nl/rutten-diest
E-mail
Sales.diest@garagerutten.be
Telefoon
Tel +32 13 311 554
Social Media

Introductie

Toonaangevende service

Met vestigingen in Diest en Hechtel-Eksel is Volvo Groep Rutten al jarenlang een toonaangevende concessiehouder van het Zweedse merk.

Inzetten op innovatie !

“Geen woorden maar daden”, geeft zaakvoerder Dirk Rutten aan, bewijs hiervan zijn de beide filialen die volledig energieneutraal zijn en bijgevolg een unicum in het Volvo netwerk in Belgie!

Wat denkt u van de 16 laadpalen verspreid over 2 filialen, batterijen om zonne energie op te vangen en te gebruiken wanneer nodig?

Kortom, het cliënteel wordt in beide filialen onthaald in een infrastructuur state-of-the-art of zoals in de wandelgangen wel ns wordt gesuggereerd  : “De Garage van de toekomst” en een bron van inspiratie voor vele in de grote regio

De Groep maakt tevens het verschil met super gemotiveerd én hoog opgeleid personeel wat resulteert in een uitstekende service.

Het bewijs van competentie én motivatie werd in 2018 weeral geleverd tijdens de Volvo Vista Award waar Team Rutten met de hoofdprijs ging lopen.

Méér en méér bedrijven kiezen voor Volvo Groep Rutten omdat ze het persoonlijk contact met advies op maat kunnen waarderen.

U wenst een update van het aanbod, fiscaal advies en hulp voor de samenstelling van uw vloot, dan bent u bij het Team van Dirk Rutten aan het juiste adres!

Tijdens het onderhoud van uw wagen kan u terecht in onze living room met business corner waar de koffie klaar staat en tevens voorzien wij een pick-up en delivery service.

Geïnspireerd door onze aanpak?

Contacteer dan nog vandaag Ewald Gevers of Thomas Vrancken en maak binnenkort ook deel uit van de Volvo Rutten Club waar de klant centraal staat !

Extra concessie

Volvo Rutten Hechtel Eksel

Contactpersonen

Contact

Ewald Gevers

Salesman +32 13 23 00 04 +32 475 76 30 17 ewald.gevers@garagerutten.be
Contact

Thomas Vrancken

Salesman +32 13 35 91 13 +32 499 34 07 91 thomas@garagerutten.be

Locatie