Volvo Malcorps Motors

https://www.malcorps.be

Gegevens

Adres

Chaussée de Namur, 233
1300 Wavre

BTW-nummer
BTW BE 0423 198 330
Website
https://www.malcorps.be
E-mail
info@malcorps.be
Telefoon
Tel 010 840 478
Social Media

Introductie

Een professioneel, leuk en toegewijd team!

Na bijna 40 jaar als officiële dealer van het merk werd Volvo Malcorps Motors in 2002 overgenomen door de Ginion Group. En wie Ginion Group zegt, zegt “premium” en “fleet”, want de groep verdeelt onder andere de merken VOLVO, BMW, MINI.

Volvo Malcorps Motors wil door bedrijven in Waals-Brabant erkend worden als een serieuze “premium” mobiliteitsaanbieder die zijn verplichtingen tegenover wagenparkbeheerders en hun bestuurders respecteert. Een belangrijke troef om dit te bereiken: naast de centrale ligging en de nabijheid van de grote wegennetten is Malcorps Motors een bedrijf op mensenmaat dat bestaat uit een twintigtal medewerkers, die allemaal toegewijd en gepassioneerd zijn door het verlenen van mobiliteitsdiensten. Het management werd onlangs vernieuwd – met name op de afdeling after-sales – met als doel de werking van de dealer te optimaliseren volgens het programma “VOLVO Personal Service”. Dit programma is bedoeld om de technicus dichter bij de VOLVO-klant te brengen en uiteindelijk de communicatie en het serviceniveau verder te verbeteren.

Financiële producten, leasing, verzekeringen, belastingen: geen enkele specifieke vraag betreffende fleet blijft onbeantwoord, dankzij een uitstekend gevormd en geïnformeerd verkoopteam.

Volvo Malcorps Motors biedt een Business Corner aan voor bestuurders, zodat zij actief kunnen blijven tijdens het onderhoud van het voertuig. Een “Pick-up & Delivery” service is beschikbaar op aanvraag.

Open de deur van de showroom van Malcorps Motors. Alle modellen van het VOLVO-assortiment zijn daar te vinden. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in een hybride versie. Daarnaast is een volledig elektrisch XC40 model recentelijk uitgebracht, met levering vanaf 2021.

Ginion Group verdeelt BMW, MINI, BMW Motorrad en Volvo-producten in de regio Brussel en Ferrari in Brussel en in het Groothertogdom Luxemburg. De groep is ook de exclusieve invoerder van Rolls-Royce, McLaren Automotive en Automobili Pininfarina in België en het Groothertogdom Luxemburg. In 2019 verkocht de groep bijna 5.000 voertuigen en de geconsolideerde omzet bedroeg meer dan 200 miljoen euro. Ginion Group heeft momenteel meer dan 280 medewerkers.

Contactpersonen

Contact

Nicolas Pietrons

Fleet Sales Coordinator 010 230 109 nicolas.pietrons@malcorps.be
Contact

Frederic Gelhausen

Sales & Mobility Advisor 010 230 102 frederic.gelhausen@malcorps.be
Contact

Robin Vanden Borre

Sales & Mobility Advisor 010 230 103 robin.vandenborre@malcorps.be
Contact

François Lortiaux

Service Manager 010 230 106 francois.lortiaux@malcorps.be
Contact

Sanda Ilyes

Finance & Administration Manager 010 230 104 sada.ilyes@malcorps.be
Contact

Dimitri Gose

Director of Operations 010 230 100 dimitri.gose@malcorps.be

Locatie