Heremans

info@heremans.be
vw.groot-bijgaarden.heremans.be/nl
Facebook

Tel 02 466 76 66

Robert Dansaertlaan 102
1702 Groot-Bijgaarden

Carrosserie Heremans BVBA
Zone Maalbeek
Industrialaan 5
1702 Groot-Bijgaarden
Tel: 02 468 06 60

Contact

Algemeen Directeur

Alain Heremans
02 481 93 13
alain.heremans@heremans.be

Concessie en Sales Verantwoordelijke

Patrick Honoré
02 481 53 06
patrick.honore@heremans.be

Fleet Verantwoordelijke

Stephane Ankaert
stephane.ankaert@heremans.be

Bijkomende informatie

Openingsuren verkoop:

  • Maandag tot woensdag 8u30-18u30
  • Donderdag tot vrijdag 8u30 tot 18u
  • Zaterdag 9u tot 16u
  • Zon- en feestdagen gesloten

Openingsuren naverkoop:

  • Maandag tot woensdag 7u30 tot 18u30
  • Donderdag tot vrijdag 7u30 tot 18u
  • Zaterdag gesloten
  • Zon- en feestdagen gesloten

Uw mobiliteitspartner

“Heremans” is sinds 1990 een vertrouwde naam inzake mobiliteit voor bedrijven in de regio Groot-Bijgaarden – Ternat – Asse. In tussentijd is de garage uitgegroeid tot een regelrecht dienstencentrum voor ondernemingen in de Brusselse westrand, onder andere dankzij zijn vlotte bereikbaarheid en centrale ligging in de drukke Brusselse periferie. U kan bij Heremans te Groot Bijgaarden terecht voor alles wat Volkswagen en bijhorende service aanbelangt.

Daarenboven speelt Heremans duidelijk in op de fleetmarkt. De concessie heeft heel wat troeven in huis, zoals de persoonlijke aanpak van elke klant en elke auto. Heremans werkt ook samen met alle leasingmaatschappijen en zorgt voor een strikte technische en administratieve opvolging van uw bedrijfswagen, alsook een directe afhandeling met maatschappij. Dit gebeurt door een gemotiveerde ploeg medewerkers die overloopt van goodwill en aan alle aspecten de grootste zorg besteedt.

Maar Heremans heeft nog meer in petto om uw vloot te verzorgen. Zo beschikt de concessiehouder over een heus bandenhotel en zorgt het systeem van vaste wisseldagen ervoor dat uw bandenwissels vlekkeloos verlopen. Een uitgebreid vervang- en huurwagenpark zorgt er dan weer voor dat u op mobiliteitsvlak nooit in de problemen geraakt. Daarnaast is de concessiehouder ook verdeler van elektrische wagens en plug-in hybrides. Het hoeft dan ook geen betoog dat Heremans met de technologie achter deze alternatieve aandrijvingen en u perfect kan adviseren in deze nieuwe trend op de fleetmarkt.

En ook de omkadering is bij de concessiehouder dik in orde: een business corner met Wi-Fi, warme en koude dranken zodat u rustig kan werken, een leesruimte, een kinderhoek, quick service,… bij Heremans krijgt u steeds het beste. Bovendien kan u voor koetswerkherstellingen van uw totale wagenpark terecht in onze multi-merken carrosserieafdeling, gelegen in de Industriezone Maalbeek te Groot-Bijgaarden.

Pin It on Pinterest