EXCLUSIEF – Fidenco investeert fors in nieuwe Ford-vestiging te Zaventem

FORD_2-w800-h600

Fidenco is met een 20-tal vestigingen en een 30-tal erkende verdelers aanwezig in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant. Met een jaarlijks verkoopvolume van meer dan 10.000 voertuigen is Fidenco een van de grootste private auto verdelers in België. De groep telt in zijn portefeuille de merken Ford, Hyundai, Volvo en Land Rover.

Het is voor het merk Ford dat Fidenco nu een compleet nieuwe dealership gaat bouwen aan de Leuvensesteenweg in Zaventem. Het gaat om een zeer belangrijke investering op een strategisch ideale plaats en dat op een terrein dat 18.000 m² groot is. Het gebouw zal state of the art zijn en voldoen aan alle normen die van een moderne dealership in de 21ste eeuw verwacht worden.  Er zal tevens een showroom zijn die zomaar even 1.000 m² groot is. Afhankelijk van de nodige vergunningen en de snelheid van de bouwwerken, zal deze nieuwe vestiging haar deuren openen in de periode tussen het Autosalon van 2015 en de Paasvakantie. Qua timing is dit volgens Afgevaardigd Bestuurder van Fidenco René Denayer perfect, want met deze nieuwe Ford Flagshipstore wordt een leemte gevuld in de Brusselse regio.

René Denayer: “Die leemte vullen we nu al op met onze Hergon Ford-vestigingen in Sterrebeek, Leuven en Overijse maar de nieuwe dealership zal onze aanwezigheid nog gevoelig versterken. De fleetmarkt is substantieel in deze regio en er is dus een grote behoefde aan moderne en grote dealerships die kunnen tegemoetkomen aan de kwaliteitseisen van de professionele klanten.”

Overigens is dit niet de enige grote investering die Fidenco onlangs gerealiseerd heeft. Op 2 januari werd een nieuw gebouw opgeleverd bij Gonthier Mechelen, eveneens een Ford dealership. Deze site is sinds 31 maart operationeel.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!