Filip Velthof naar Maxus en Isuzu

Filip Velthof is de nieuwe Country Manager Maxus Motors Belux & Isuzu Benelux. Het is een nieuwe functie. Alcomotive was op zoek naar een profiel dat ervaring had in de automobielsector maar ook in de sector van de lichte bedrijfsvoertuigen. Volgens de woordvoerder hebben ze met Velthof de geknipte man voor de job gevonden.

Filip Velthof brengt heel wat ervaring met zich mee. Hij begon zijn carrière in 1990 bij Getronics, werkte daarna 7 jaar voor Wurth en maakte in 2000 de overstap naar de automobielindustrie als Key Account Manager Fleet Sales bij Citroën Belux. Daarna was hij 17 jaar actief bij Peugeot Belux in verschillende functies, waaronder Manager Special Markets en, Area Manager. De afgelopen drie jaar was hij actief bij Kia als Fleet Manager.

Filip Velthof: “Ik kijk uit naar de challenge om beide merken te vertegenwoordigen en vooral naar het pionierswerk bij Maxus. Bij Alcomotive zien we een groot groeipotentieel voor elektrische lichte bedrijfsvoertuigen, zeker in de context van steeds meer Lage Emissie Zones. Maar ook voor alle andere toepassingen zijn we ervan overtuigd dat ook in het segment van de LCV’s elektrisch de norm zal worden.”

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Houman 2811 Hombeek
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending