FLEET Employer of the Year by Educam: MIG Motors

Deze award heeft als doel werkgevers te belonen die investeren in duurzame verbetering van hun HR-beleid en die daardoor hun imago van aantrekkelijke werkgever versterken.

Het doel van dit initiatief is bijdragen aan het positief promoten van de sector van de mobiliteit als aantrekkelijke werkgever en de diverse functies die deze sector beschikbaar zijn tonen als interessante en uitdagende beroepskeuzes.

Een opzet waar MIG Motors duidelijk in geslaagd is! De garage actief als verdeler van verschillende merken uit de Volkswagengroep, investeert duidelijk in haar menselijk kapitaal. Dit gebeurt onder meer via Performance review (managers focus laten leggen op, en aandacht laten geven aan, medewerkers om zo de organisatie te helpen vooruitgang boeken). Daarnaast zet het dealerbedrijf in op een aantrekkelijke werkomgeving verschillende verloningssystemen om een ideale work-life balance te creëren. Stuk voor stuk onderdelen van een proactief HR-beleid die gesmaakt werden door onze jury. Gefeliciteerd MIG Motors!

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine