Fleet Europe Summit: duurzaamheid, innovatie en technologie

Onze collega’s van Fleet Europe organiseren op 9 en 10 november in Brussel de 15de editie van hun Fleet Europe Summit. De organisatoren schenken 30 toegangstickets weg aan de lezers van FLEET.be. Wil u erbij zijn? Lees verder!

De automobielindustrie, de fleet- en mobiliteitssector bevinden zich in een versnelde transitie. Aanjagers zijn o.a. de Covid-pandemie, met gevolgen voor onze werkgewoontes en natuurlijk ook een versnelde digitalisering. Daarnaast staat de automobielindustrie voor haar eigen uitdagingen met elektrificatie en een verstoorde logistieke ketting door het gebrek aan halfgeleiders.

Tijdens het tweedaagse evenement zal Fleet Europe al die topics aan bod laten komen met een line-up van high profile sprekers.

9 November

Op de eerste dag kunt u deelnemen aan het Fleet Europe Remarketing Forum waar de focus ligt op de impact van de elektrificatie van wagenparken op de remarketingefficiëntie van morgen, gevolgd door de uitreiking van de Remarketing Award. Voor de corporate buyer community is er het International Fleet Managers Institute over de implementatie van post-Covid fleet trends; u kunt deelnemen aan het Smart Mobility Institute met een focus op de opzet en uitrol van het mobiliteitsbeleid.

10 November

Op de tweede dag ontmoet u elkaar in de Fleet Europe Village. Centraal staan die dag de Fleet Europe Conferenties waar experts vier onderwerpen zullen bespreken: Duurzaamheid; Innovatie en Technologie; Post-Covid Fleet Management; en Corporate Mobility.

Volgende sprekers hebben al hun aanwezigheid bevestigd:

  • Mr. Georges Gilkinet, Vice Prime Minister and Minister of Mobility, Belgian Government
  • Mr. Alain Visser, CEO, Lynk & Co
  • Mrs. Karen Van Den Boom, CEO Benelux, Sixt
  • Mr. Giacomo Corelli, CEO, FCA Bank
  • Mr. Marco Lessacher, CEO, Alphabet
  • Mr. Tim Albertsen, CEO ALD Automotive
  • Mr. Alain Van Groenendael, CEO, Arval
  • s’Avonds is er de Fleet Europe Awards ceremonie, waar we de beste prestaties van de fleet- en mobiliteitsmanagers zullen gehuldigd worden.

Het volledige programma vindt u hier.

Wil u zelf gratis deelnemen? Registreer u zo snel mogelijk via deze link. De 30 personen die eerst reageren, krijgen een gratis toegangsticket.

#Auto #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending