FLEET Manager of the Year 2016 : Roeland Vriens – Opel Belgium

FMOTY2016-ABP-4853 - vctr-optimized

Het is een publiek geheim dat de premiummerken dominant zijn in de fleetmarkt … en meer dan eens moeten we horen dat de verkiezing van FLEET Manager of the Year dan ook een onderonsje is van die merken. Wie er de lijst van winnaars van de afgelopen jaren op nakijkt, zal zien dat dit niet klopt. En dit jaar wordt die mythe nog eens ontkracht want de winnaar is Roeland Vriens van Opel Belgium. Van zijn medewerkers weten we dat hij “the hardest working man in fleetbusiness” is. Maar weinig fleetmanagers zijn zo enthousiast over hun merk  en blijkbaar wordt dat geapprecieerd door de klanten.

Roeland Vriens is vanzelfsprekend zeer tevreden met deze overwinning en hij kijkt ook tevreden terug op 2015: “2015 was zonder twijfel een uitstekend jaar voor Opel. Aan de ene kant een jaar van bevestiging met een stijging van het Europees marktaandeel in 8 opeenvolgende kwartalen en een stijging van ons marktaandeel in België, maar ook een Fleetjaar bij uitstek met een enorme verjonging van het Opel produktportfolio. We lanceerden met succes heel wat nieuwe modellen, met de  Astra Sports Tourer als één van de jongste nieuwigheden. Ik ben ook verheugd over de resultaten van onze duidelijke strategie richting het Opel dealernetwerk. Die werpt haar vruchten af en onze specifieke fleetvorming wordt enorm geapprecieerd door het dealernetwerk en stelt ons in staat om als één team onze klanten en prospecten op de best mogelijke manier te begeleiden.”

Alain Peers (Volvo), Roeland Vriens (Opel), Gauthier Helleputte (Mercedes-Benz/smart), Philippe Bovijn (Renault/Dacia) en Chris Van Raemdonck (BMW/Mini)

Roeland Vriens was de beste van vijf laureaten, de andere vier zijn (in die volgorde): Alain Peers (Volvo), Gauthier Helleputte (Mercedes-Benz/smart), Chris Van Raemdonck (BMW/MINI) en Philippe Bovijn (Renault/Dacia). Ook voor hen een dikke proficiat!

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!