FLEET Mobility Manager of the Year Vicky De Bollen neemt fiets van ACBikes in ontvangst

Vicky De Bollen (Sweco) werd dit jaar verkozen tot FLEET Mobility Manager of the Year 2023. Naast eeuwige roem hoort daar ook een cadeau bij dat helemaal past bij de titel: een elektrische plooifiets die geschonken wordt door ACBikes.

Nick Grondelings (Sales Supervisor ACB), Vicky De Bollen (Sweco) en Michaël Van Lierde (Sales advisor ACB)

De fiets werd op 16 maart overhandigd aan Vicky De Bollen in de kantoren van Sweco te Berchem door Nick Grondelings en Michaël Van Lierde van ACBikes. De elektrische plooifiets is een Venilu Urbana One. Hij heeft een plooibaar aluminium frame en weegt 15 kg. De batterij – die geïntegreerd is in het zadel – is goed voor een autonomie tot 60 km en geeft trapondersteuning tot 25 km/u. De elektrische motor bevindt zich op de vooras.

ACBikes: multimodale pijler binnen ACB Group

ACBikes maakt deel uit van ACB Group, dat vooral gekend is als verdeler van Volvo en de afgelopen jaren een sterke groei kende met verschillende overnames. Na een aanzienlijke uitbreiding van de Volvo ACB site in Zaventem, de ontwikkeling van een ACB Delta site in Brussel in 2021 en de overname van de ACB Waver concessie in 2022, nam ACB Group begin dit jaar een andere belangrijke speler over, met name in de Fleet markt: Volvo Lacom in Vilvoorde

ACB Group wil zijn positie als aanbieder van multimodale speler de komende jaren ook versterken en daar past ACBikes in het plaatje. ACBikes telt twee vestigingen, namelijk in Delta-Auderghem en Overijse. Je kan er terecht voor gewone fietsen, sportfietsen (weg en offroad), e-bikes, speed pedelecs, E-scooters, E-steps en (elektrische) bakfietsen. Beide vestigingen hebben hun eigen atelier voor reparatie en onderhoud.

Sweco: lead by example

Vicky De Bollen werd dit jaar verkozen tot FLEET Mobility Manager of the Year omwille van de multimodale aanpak van het bedrijf waar zij Director Finance, Facility & Legal is. Sweco ontwerpt als toonaangevend ingenieursbureau duurzame projecten voor de steden en gemeenschappen van morgen. Gezien de vele uitdagende studieprojecten rond vervoer en transport, wordt er ook intern op een duurzame manier naar mobiliteit gekeken. Fietsen passen vanzelfsprekend ook binnen die multimodale aanpak. Een elektrische plooifiets geschonken door ACBikes: het perfecte cadeau!

Bekijk de video van de overhandiging hier!

#Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine