FLEET.TV nieuws maart 2013

Van 19 tot 29 mei doet The National Classic Tour de mooiste wegen van Italië aan! Deze uitgelezen collectie van classic cars zet deze keer koers naar Toscane en Emilia-Romagna. Maar het zal een sportieve vakantie worden, want op één en dezelfde dag zal er gereden worden op het parcours van de mythische rally’s van San Remo en Monte Carlo! De aankomst en het uitreiken van de prijzen zal gebeuren in de baai an St. Tropez. Meer info op www.nationalclassic.be

Na Rome, Parijs, Berlijn en Antwerpen, heeft nu ook Brussel zijn eigen pop-up store voor de lancering van de Opel ADAM. In het hartje van de Zavel toont de Opel ADAM in een sfeer van pop en DJ’s zijn schier oneindige personalisatiemogelijkheden. Deze pop-up store zal zeven dagen op zeven open zijn van 15 maart tot 10 juli.

Dat VAB zijn leden assistentie verleent en te hulp schiet bij autopech, dat wisten we al. Nieuw is echter dat de wegenwachters nu ook fietsers depanneren! Een lekke band? Ketting eraf? Stuur geblokkeerd? Als tweewielergebruiker kunt u bij VAB voortaan terecht voor twee specifieke fietsbijstandsformules.

Enkele weken geleden nodigde de Royal Automobile Club van België de pers en alle Belgische gemotoriseerde-sportbeoefenaars uit voor een speciale avond. Die stond in het teken van de voorstelling van het RACB National Team voor het komende seizoen. In 2013 voert de jeugd het hoge woord! Maxime Martin, Stoffel Vandoorne, Kevin Demaerschalk en Neal Van Vaerenbergh zullen dit jaar onze driekleur verdedigen in het hoogste echelon van de auto- en motoracerij…

Het bekende horlogemerk Ice-Watch wordt de nieuwe partner van BMW Motorsport in het kader van het DTM-kampioenschap. Dit merk werd zes jaar geleden gecreëerd door onze landgenoot en na het RACB National Team en Thierry Neuville ondersteund te hebben, vergroot het nu zijn aanwezigheid in de automobielsport. In het kader van dit partnership zal ook een nieuwe lijn van BMW Motorsport horloges gelanceerd worden.

De Porsche GT3 Cup Challenge staat in de startblokken. De cup, die deel uitmaakt van de FIA-kalender, wacht vol ongeduld op groen licht. De race telt zes manches die betwist zullen worden in België en Nederland. De bolides mogen voor het eerst van stal voor een Test Day op 25 april op het circuit van Zolder.

 

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending