FleetLounge member worden

Wie kan member zijn?

Iedereen die van ver of dichtbij te maken heeft met de auto- en/of fleetsector in België kan member worden van de FleetLounge. U kan op 3 manieren member zijn:

  • Autoinvoerders, leasingmaatschappijen en alle andere belangrijke spelers uit de automobielmarkt kunnen een peterschap voor de FleetLounge aangaan voor 1 jaar (telkens van januari tot december). De peters kunnen hun firma’s laten vertegenwoordigen door hun werknemers. De namen en e-mail-adressen van deze werknemers worden bij inschrijving voor een peterschap genoteerd.
  • Alle officiële fleetowners (wagenparkverantwoordelijken) uit de belgische markt.
  • De belangrijkste dealers in België die via de jaargidsen Fleet Partners een lidmaatschap aangaan voor 1 jaar.

Hoe member worden & voordelen?

Member wordt u door het inschrijvingsformulier (PDF) in te vullen en te faxen naar Effective Media 02 467 61 62. Kostprijs voor een membership bedraagt 995 euro. Uw bedrijf wordt elke eerste donderdag van de maand uitgenodigd voor de FleetLounge. U ontmoet andere voorname spelers uit de sector en u blijft op de hoogte van het reilen en zeilen uit de markt. De redactie van FLEET en Fleet Partners volgt de fleetmarkt op de voet. Wanneer bepaalde scoops of revolutionaire nieuwigheden zich voordoen, ontvangt u de FLEET e-letter. Het logo van uw bedrijf wordt geplaatst op de website van de FleetLounge en wordt geprojecteerd in de FleetLounge.

Membercard

U ontvangt uw FleetLounge membercard tijdens uw eerste bezoek aan de FleetLounge. De membercard is strikt persoonlijk en geeft toegang tot FleetLounge gedurende 1 jaar en dient bij iedere FleetLounge voorgelegd te worden. De membercard fungeert als badge tijdens de FleetLounge

Guests

De gastheer van de FleetLounge kan niet-members éénmalig uitnodigen voor een FleetLounge. Deze guests krijgen éénmalige toegang tot de FleetLounge waarvoor ze uitgenodigd zijn.

FLEETLounge