Ford benoemt nieuwe Managing Director in BeLux

Vanaf 1 februari 2013 wordt Paul Flanagan de nieuwe Managing Director voor de verkoop organisatie in België en Luxemburg.

Paul was voordien Manager, Global Sales en in zijn nieuwe rol vervangt hij Paul de Rooij die eind December afscheid nam. “Ik kijk er erg naar uit om met het Ford Belux team samen te werken, hen te leiden en een nog sterkere relatie uit te bouwen met onze dealers en onze klanten in deze belangrijke markt,” zei Flanagan. In zijn nieuwe rol rapporteert Paul Flanagan aan Hans Schep, Regional Director, European Sales Operations, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe. “Paul heeft een sterke reputatie opgebouwd als leider enerzijds en door zijn engagement ten dienste van de klant anderzijds. Hij zal bijdragen tot het versterken van onze business en het merkimago in België”, aldus Hans Schep.

Paul begon bij Ford in 1991, bekleedde verschillende functies in Marketing, Sales & Service, en Finance, deed een aantal klanten- en dealer-gerichte jobs, en leidde andere nationale verkoop organisaties. Vooraleer bij Ford te beginnen, werd hij Bachelor of Science Economics aan de universiteit van Bath (UK) in 1990. Flanagan haaldde eveneens een Master of Business Administration aan de universiteit van Warwick (UK) in 2007. Paul Flanagan is geboren in mei 1969, gehuwd en vader van een dochter. Hij houdt van voetbal (Liverpool FC), Rugby (Bath) en verzamelt antieke wereldbollen.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending