Ford Driesen levert 8 Fords aan de Belgische Wielerbond

De Belgische Wielerbond kreeg op vrijdag 7 december bij Ford-dealer Driesen in Genk de sleutels overhandigd van maar liefst 8 nieuwe Fords. De bond zal de wagens voornamelijk inzetten als materiaalwagens tijdens wedstrijden over heel Europa.

Van de 8 Fords die de Wielerbond aanschafte zullen 4 Mondeo’s worden ingezet tijdens wielerwedstrijden. De overige wagens, 1 Galaxy en 3 S-MAX’en, zullen worden gebruikt als directiewagens. In de materiaalwagens nemen de coaches plaats. Op het dak is een fietsrek gemonteerd en in de koffer zit materiaal en voedsel- en drankvoorraad. De Belgische Wielerbond laat het hier echter niet bij.

n de nabije toekomst plant de organisatie nog Fords aan te schaffen die als communicatiewagens tijdens wedstrijden zullen dienen. Zij geven rijtijden en ontsnappingen aan alle andere materiaalwagens door, die zo van de ontwikkeling van de wedstrijd op de hoogte blijven.

Foto vlnr: Paul Godderie (Ford garage Driesen), Carlo Bomans (Belgische Wielerbond) en Frank Driesen (Ford garage Driesen)

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending