Ford Van den Bossche: nieuwe vestiging in Ninove

Ford Van den Bossche heeft vestigingen in Aalst, Zottegem en tot voor kort ook in Brakel. Deze laatste vestiging werd onlangs gesloten en momenteel wordt gewerkt aan de opening van een nieuwe vestiging in Ninove.

Zaakvoerder Geert Van den Bossche licht één en ander toe: “Wat we willen is een sterke driehoek Aalst-Zottegem-Ninove, en de vestiging van Brakel paste niet meer in deze strategie. Enerzijds omdat het te dicht bij Zottegem ligt, anderzijds is het vanuit commercieel standpunt ook interessanter om een vestiging te hebben in Zottegem. Daar spreken we toch over een lokale markt van 2.200 voertuigen, terwijl dat in Brakel gevoelig minder is.”

Ford Van den Bossche heeft in Ninove een bestaand pand gekocht, dat momenteel wordt aangepast. Er zal een toonzaal van 560 m2 voorzien worden. De opening is voor november van dit jaar gepland.
In de vestiging de Aalst worden dan weer aanpassingswerken uitgevoerd aan de ingang. Zo zijn er aparte parkings voozien voor de werkplaats, receptie en toonzaal.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending