Frank Van Gool wordt Algemeen Directeur van Renta

vangool
Aftredend Secretaris-Generaal Jacques Mollet (l) wens Frank Van Gool (r) veel succes in zijn nieuwe rol van Algemeen Directeur van Renta vzw

Renta, de Belgische Federatie van Voertuigenverhuurders, kondigt aan dat Frank Van Gool in de functie van Algemeen Directeur start vanaf 1 mei 2013. Hij zal onder meer de taken overnemen van Secretaris-Generaal Jacques Mollet, die na een rijk gevulde carrière in de automobielsector einde juni met pensioen gaat.

Frank Van Gool (41) neemt vanaf 1 mei 2013 de functie van Algemeen Directeur op bij Renta, de Belgische Federatie van Voertuigenverhuurders. Hij zal er onder meer de taken overnemen van Secretaris-Generaal Jacques Mollet, die na een rijk gevulde carrière in de automobielsector, de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Frank Van Gool zal rapporteren aan de Raad van Bestuur van Renta die geleid wordt door Voorzitter Michel Van den Broeck. Vanuit zijn vorige functie als Afgevaardigd Bestuurder bij autoverhuurder Budget Rent-a-Car België en Luxemburg brengt Frank Van Gool tevens de nodige ervaring met zich mee.

“De mobiliteitssector is onderhevig aan verandering. De leasing- en verhuurmaatschappijen moeten zich aanpassen en anticiperen op de wijzigende technologische, economische en wettelijke context.  De nieuwe Raad van Bestuur, die eerder dit jaar werd verkozen, heeft de ambitie om Renta een nieuwe dynamiek te geven. Ik zal hen ten volle in de uitvoering daarvan ondersteunen. Ik kijk ernaar uit deel uit te maken van dit nieuwe hoofdstuk”, aldus Frank Van Gool.

Michel Van den Broeck, Voorzitter van de Raad van Bestuur vult aan: “Ik ben blij met de aanstelling van Frank Van Gool om de professionalisering van onze Beroepsvereniging verder vorm te geven. Zijn ervaring in de sector en actieve lidmaatschap van Renta geven hem de nodige bagage om onze leden én onze sector een belangrijke meerwaarde te bieden. En hoewel hij de komende maanden nog even bij ons actief blijft om zijn functie over te dragen, wil ik Jacques Mollet toch reeds bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de Beroepsvereniging.”

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending