Frans Ditmer nieuwe CCO Fixico

Fixico, het digitale autoschadeherstel management platform, heeft vandaag bekendgemaakt dat Frans Ditmer in dienst zal treden als Chief Commercial Officer. Ditmer heeft meer dan 10 jaar topmanagement ervaring binnen de automotive branche.

Ditmer heeft onder meer gewerkt als CEO bij Geevers Auto Parts. Geevers, onderdeel van de PHE group, is de grootste onafhankelijke leverancier van auto onderdelen in de Benelux met meer dan 200 werknemers verspreid over Europa. In het verleden was hij verantwoordelijk voor de leiding en succesvolle groei van meerdere internationale ondernemingen met een link naar automotive. Ditmer heeft veel ervaring op het gebied van business strategy, consultancy en sales en zal een leidende rol gaan spelen bij het vormgeven van Fixico’s commerciële strategie en de verdere internationale expansie in bestaande en nieuwe markten.

Fixico is momenteel actief in negen landen en werkt samen met meer dan 2.500 herstelbedrijven en ruim 200 zakelijke partners uit de verzekerings-, verhuur-, lease en fleet branche. Fixico’s management platform en marktplaats voor autoschadeherstel heeft als doel altijd de beste hersteloplossing te bieden voor de auto’s van zakelijke partners.

“Fixico gaat een bepalende rol spelen als het gaat om de toekomstige manier van het herstellen van autoschades, in Europa en daarbuiten. Fixico’s platform brengt efficiëntie in het herstelproces van autoschades voor alle betrokkenen. Ik kijk er naar uit om gezamenlijk Fixico’s groeistrategie vorm te geven en onze digitale oplossing naar een grotere groep klanten te brengen,” zegt Frans Ditmer, de nieuwe CCO van Fixico.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending