Garage Bresseleers (Ford) overgenomen door Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft een overeenkomst bereikt met Wim Bresseleers voor de overname van de gelijknamige Ford garage in Berchem. Vanaf 3 oktober zullen de activiteiten van garage Bresseleers worden verder gezet in de reeds bestaande Van Mossel Ford vestiging op de Bisschoppenhoflaan te Deurne. Ook de medewerkers verhuizen mee.

Garage Bresseleers is al meer dan 30 jaar actief in Berchem en gespecialiseerd in het onderhoud van Ford personenwagens en bedrijfswagens. De voorbije jaren werkte Wim Bresseleers ook al als Ford agent voor Van Mossel. Door de overname worden de groeiambities van de groep in de Belgische markt verdergezet.

“We zijn in België reeds actief met Ford op 8 verschillende locaties in Antwerpen en Vlaams Brabant”, zegt Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg. “Met de integratie van garage Bresseleers voegen we een ervaren team mekaniekers, gespecialiseerd in Ford, toe aan ons huidige team, waardoor we onze positie in de regio versterken en verzekeren. Daarnaast anticiperen we zo ook op de strategie van Ford om de overblijvende dealers klaar te stomen voor de toekomst.”

De huidige eigenaar en zijn team maken vanaf 3 oktober samen de overstap naar Van Mossel Ford Deurne. Uiteraard krijgen de klanten ook daar de persoonlijke aandacht en service zoals ze het gewend zijn.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending