GEFCO organiseert overhandiging nieuwe voertuigen aan Allo Telecom

CarEvent025-w800-h600KPN Group Belgium vernieuwt partnership met GEFCO door de transporteur de overhandiging van de nieuwe wagens aan Allo Telecom te laten organiseren.

Op 2 april 2013 heeft GEFCO Belux de levering van 39 Citroën C3’s aan de medewerkers van Allo Telecom gecoördineerd.

Meer dan 60 personen waren aanwezig op de hoofdzetel van GEFCO Benelux (Ghislenghien, Henegouwen) ter gelegenheid van de vernieuwing van het wagenpark van Allo Telecom.

In aanwezigheid van de fleet manager van KPN Group en van kaderleden van Citroën en GEFCO Belux, ontvingen 39 winkelverantwoordelijken van Allo Telecom de sleutels van hun nieuwe wagen.

Dankzij de gebruiksklare oplossing van GEFCO (technische voorbereiding, aanbrengen logo, esthetische voorbereiding, inschrijving), konden de Allo Telecom medewerkers zonder verdere formaliteiten de plechtigheid verlaten aan het stuur van hun nieuwe wagen.

Na in november vorig jaar 174 Citroën C4’s te overhandigen aan evenveel BASE medewerkers, toont dit evenement nogmaals aan dat GEFCO Belux perfect in staat is om bij de vernieuwing van het wagenpark van grote bedrijven de levering van de nieuwe wagens in goede banen te leiden.

 

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending