Generatiewissel bij V.J.B. Motors

Johnny en Benny Roosen zijn voortaan de nieuwe bestuurders van V.J.B. Motors in Hasselt, de dealer die zich vorige maand tot FLEET Dealer of the Year voor het merk Subaru wist te kronen. Dertig jaar na de oprichting, nemen ze de fakkel van het autobedrijf over van hun ouders Valère en Ria.

Na dertig jaar met veel plezier en toewijding het bedrijf te hebben gerund, zullen Valère en Ria terugtreden en genieten van hun pensioen. Beide zonen zullen in hun voetsporen treden. Johnny en Benny zijn al van jongs af aan nauw betrokken bij V.J.B. Motors en kennen het reilen en het zeilen als geen ander. Deze overdracht brengt voor klanten dus geen merkbare veranderingen met zich mee. V.J.B. Motors blijft zo het vertrouwde adres voor mobiliteit en garandeert de persoonlijke service die klanten de afgelopen dertig jaar gewend zijn.

Jubileumfeest

De overdracht van de zaak valt samen met de dertigste verjaardag van V.J.B. Motors en de lancering van de Subaru Solterra, de eerste 100% volledig elektrische SUV van Subaru die vanaf juli leverbaar zal zijn. Reden genoeg dus om dit in de verf te zetten. Daarom organiseerde V.J.B. Motors op 28 april 2022 een Jubileumfeest voor partners en klanten. In het gezelschap van een 150-tal genodigden en in aanwezigheid van het Japanse management van Subaru Benelux werd het doek gelicht over de Subaru Solterra. De Subaru Solterra geniet veel bijval op vlak van innovatie, design en veiligheid. Gelijktijdig werden de pre-orders geopend en de eerste bestellingen genoteerd. Voor bestellingen tot 31/05/2022 genieten de kopers van “Early Delivery” prioriteit en zien ze hun SUBARU Solterra nog tijdens de zomer geleverd.

Elektrische mobiliteit

In 2020 vond opnieuw een uitbreiding plaats van de werkplaats en werd de showroom en receptie volledig onder handen genomen. Tegelijkertijd wou V.J.B. Motors nog bewuster omgaan met elektrische mobiliteit en breidde zo het gamma uit met elektrische scooters, elektrische wagens en elektrische lichte bedrijfswagens. Anno 2022 is V.J.B. Motors tevens officieel verdeler van ElectricBrands voor de provincie Limburg. Dit Duits merk zal in de komende jaren tal van boeiende, innovatieve, maar bovenal elektrische producten op de markt brengen waaronder de XBUS en hoogwaardige elektrische design-scooters van het Italiaanse NITO.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending