Groep Bullman gaat over in de handen van Groep Goeyens

De Groep Bullman is een gekende naam in de regio rond Charleroi, maar ook daarbuiten. De familie is er al sinds 1922 actief in de automobiel. Onlangs besliste Simon Bullman echter om zijn zaken over te leveren aan een andere groep die actief is in de automobiel, de Groep Goeyens.

Vandaag vertegenwoordigt Bullman het merk Peugeot in Charleroi en het merk KIA in Evere, Châtelineau, Charleroi, Rance en Couvin. Daarnaast bezit Bullman een carrosserie-afdeling in Couillet en een vestiging voor occasiewagens in Luttre.

Simon Bullman legde zijn keuze uit bij onze collega’s van de RTBF: “De twee merken die ik vertegenwoordig doen het heel goed, maar de revolutie die zich aan het voltrekken is, zorgt ervoor dat ik op mijn 52e mijn investeringen eerder op lange termijn zie. En nu ik geen opvolging heb op gebied van personeel, verkoos ik om op een bepaald moment de zaak over te laten. Ik denk dat we simpelweg te groot waren om bij de kleintjes te horen en te klein voor de groten. De grootte van de zaak zorgde er dan voor dat we de klant niet meer konden geven wat er het beste voor was. Daarom ook dat ik er voor koos om mijn zaak over te laten aan een lokale ondernemer, die wel voldoende groot is.”

Dat laatste kan je alvast zeggen van de Groep Goeyens, want die bevat Goeyens Finances, Garage de la Collégiale (Citroën), Etablissements Gustave Goyens, Renault Moeskroen, Renault Doornik, Renault Sud, Renault Philippeville, Renault Lodelinsart, GSL Motors, GSL Charleroi, GSL La Louvière, GSL Bergen, Autoprécision, GG4, Garage du Rond-Point, Garage Tison, Euroccasion Renault Ath, Etablissements Devergnies en Carrosserie Renault.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!