Groep CIAC in volle ontwikkeling

Persbericht 2013 Groep CIAC in volle ontwikkeling.pdf - Adobe Acrobat Pro_2013-10-24_10-52-43-w800-h600De groep CIAC, officieel concessiehouder voor de merken Ford, Peugeot en Toyota met vestigingen in Gent, Aalst, Ledeberg en Sint-­‐Amandsberg, is in volle ontwikkeling. “Onze vestiging in Aalst is dit voorjaar vernieuwd en de bouw van onze gloednieuwe infrastructuur in Ledeberg zit op schema.”, zegt Henri de Hemptinne, afgevaardigd bestuurder CIAC groep.

Vóór de verhuis naar Ledeberg, blijft de multimerken-­‐carrosserie Bijloke aan Einde Were de place to be voor herstellingswerken en onderhoud van alle wagenmerken (ook andere dan de merken die worden verdeeld door de Groep CIAC). Bedrijven kunnen voor leasing en verhuur van wagens op lange termijn terecht bij CIAC Fleet.

Blue box-­‐concept in Aalst

Eind mei werd de gerenoveerde vestiging in Aalst, met nieuwe toonzaal en onthaal, feestelijk geopend. Aalst implementeerde het Blue Box concept van Peugeot. Dit minimalistische concept is de blauwdruk voor elk Peugeot Centre ter wereld. Het doel is om alle

Peugeot dealers wereldwijd herkenbaar te maken waarbij de beleving van het aanbod en de klantenservice voorop staan. Aalst is naast Peugeot-­‐verdeler ook een multimerken-­‐carrosserie.

Gloednieuwe infrastructuur in Ledeberg op schema

Aan het eind van het voorjaar 2014 verhuist de CIAC vestiging Gent naar haar nieuwe en ultramoderne locatie op de Brusselsesteenweg in Ledeberg (ter hoogte van de Colruyt en het Q8 tankstation). Alle diensten worden er gecentraliseerd op een totaal van 6500m².

Het bedrijf bouwt er onder meer een atelier van 1600m² dat plaats zal bieden aan 24 bruggen, gescheiden showrooms van elk 1000m² voor zowel Ford als Peugeot en een volledig geautomatiseerd magazijnsysteem. Ook hier zal volgens het Blue Box concept worden gewerkt voor Peugeot. De verhuis betekent een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van het bedrijf.

“In de nieuwe garage en showrooms zullen we onze klanten uit Gent en ruime omgeving nog een betere dienstverlening kunnen geven. De nieuwe vestiging ligt bovendien vlakbij de op-­‐ en afrit van de snelweg E17 wat de bereikbaarheid aanzienlijk verbetert”, benadrukt Henri de Hemptinne.

 

Tags: Fleet