Groep Felix organiseert opnieuw Electric Friday(s)

Wegens groot succes van de eerste editie van de Electric Friday, organiseert Groep Felix samen met hun partners TCOFLEET, Pluginvest, Salar en Van Herck & Co twee nieuwe edities van deze gratis infosessie over elektrische mobiliteit. Op vrijdag 17 maart en vrijdag 12 mei stomen vijf expert-gastsprekers u klaar voor de wagenfiscaliteit-deadline van 30 juni 2023.

Elke gastspreker is een expert binnen zijn eigen domein inzake de mobiliteits- en energietransitie. Tom Cambien (specialist in laadstations & laadinfrastructuur) van Pluginvest informeert u over laadpassen en laadinfra voor uw bedrijf. Bart Jorens (Bedrijfsrevisor) van Van Herck & Co verrijkt uw kennis over het fiscale aspect van elektrische en hybride wagens. Chris Verleye (Zaakvoerder) van Salar verduidelijkt u de sociale en praktische aspecten van (elektrische) bedrijfswagens voor uw medewerkers. Bartje van Gastel (Expert fleet –en wagenparkbeheer) van TCOFLEET licht u toe over de Total Cost of Ownership van wagens. Geert De Bie (Fleetverantwoordelijke) van Groep Felix vertelt u alles over het huidige aanbod van elektrische personen- en bedrijfsvoertuigen.

Deze gratis infosessie vindt plaats op de negende verdieping in One Eighty MAS te Antwerpen (Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen). Na de presentatie wordt er een netwerkreceptie georganiseerd waarbij u hun experts, bedrijven en andere ondernemers beter leert kennen en nodige vragen kunt stellen.

Inschrijven kan via https://groep.felix.be/electric-friday/

#Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending