Groep Rutten neemt Van Houdt over

Volvo-concesiehouder Groep Rutten, met vestigingen in Diest en Hechtel-Eksel, breidt zijn speelveld uit naar de Antwerpse Kempen. De dealer nam immers de drie vestigingen van Groep Van Houdt over. In totaal zijn er nu vijf vestigingen met de naam Rutten op de voorgevel, verspreid over drie provincies.

Met de overname gaat Groep Van Houdt, opgericht in 1945 en al drie generaties actief in de automobiel, over in de handen van Groep Rutten. Een overname van strategisch belang, want met de huidige ontwikkelingen op de dealermarkt is volume uiterst belangrijk. Fusies en overnames zijn hier dan ook het logisch gevolg van. De uitbreiding van de groep naar de Antwerpse Kempen kon dan ook niet uitblijven.

“We zien enorm veel potentieel in de Antwerpse Kempen, onder andere door de oppervlakte van de regio en het aantal kmo’s. De sterkte van Groep Rutten ligt in customer service. Als meervoudig winnaar van allerlei customer satisfaction awards en verschillende technische wedstrijden op nationaal en internationaal niveau, willen we onze kennis en ervaring nu ook overbrengen naar de vestigingen in Geel, Herentals en Turnhout. Natuurlijk zal het wel tijd nodig hebben om alles op het niveau te krijgen waar we het willen hebben, maar stap per stap komen we er wel. Rome is ook niet op één dag gebouwd”, aldus Kevin Van Ryckeghem (Managing Director Groep Rutten).

Belangrijk daarin zijn de familiale waarden. Groep Rutten is een echt familiebedrijf, waar ondertussen al de derde generatie aan het roer staat. En die familiale waarden die Rutten zo belangrijk vindt, zullen worden doorgetrokken in de drie vestigingen van de groep: Geel, Turnhout en Herentals.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending