Groep Thoen neemt Ford Van den Bossche over

Familiebedrijf Groep Thoen, officiële verdeler van de automerken Audi, Volkswagen, Volkswagen bedrijfsvoertuigen, Seat, Cupra en Škoda, voegt met de overname van Ford Van den Bossche een zevende merk toe aan zijn gamma.

Garage Van den Bossche is sinds 1982 erkende concessiehouder van Ford met vestigingen in Aalst, Ninove en Zottegem. Een regio die aansluit bij Groep Thoen, die beschikt over concessies in Aalst, Wieze, Hofstade, Ninove, Zottegem en Geraardsbergen. “Het is een merk met een zeer lange geschiedenis in de autowereld en met een duidelijke visie op de toekomst. De overname kadert perfect in onze strategie en beantwoordt aan de veranderende automobielwereld en zal ons de nodige synergiën en schaalvoordelen opleveren. Wij zullen voortbouwen op de jarenlange expertise van Garage Van den Bossche en ook de vertrouwde Ford-teams blijven behouden”, klinkt het bij zaakvoerder François Thoen.

Naast de merkenuitbreiding zet Groep Thoen ook in op verschillende mobiliteitsservices: een erkende Wondercar carrosserie in Wieze, verkoop van jonge tweedehandswagens via MyWay en Audi Approved Plus.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending