Group Ghistelinck levert 15 nieuwe E-klasses aan Huur Een Stuur NV

GhistelinckGroup Ghistelinck leverde op vrijdag 12 april 2013 15 nieuwe E-klasses in het filiaal in Oudenaarde. Huur een Stuur NV, opgericht in 1992, door zaakvoerder Andy Verbauwhede, is de grootste private aanbieder van personenvervoer op maat in België, met meer dan 155 voertuigen: sedans, coaches, mini- en midivans in eigen beheer.

Met hoofdkantoor in West-Vlaanderen bieden zij hun diensten aan in de Benelux en Frankrijk. Huur een Stuur is specialist in VIP-vervoer en biedt zijn diensten aan zowel aan bedrijven, particulieren als hotels.

“Door een goed persoonlijk contact, efficiënte onderhandelingen, een kwalitatief hoogstaand betrouwbaar product met uitstraling en optimale service was de beslissing ook snel gemaakt om voor de aankoop van een nieuwe vloot samen met Group Ghistelinck in zee te gaan.” vertelt Andy Verbauwhede. “Wij hebben voor onze vloot nood aan een sterke leverancier om te kunnen blijven beantwoorden aan de bijzonder strenge eisen van onze klanten.“

“Ook op gebied van visie tussen beide bedrijven is er een perfecte match”, aldus Vincent Yserbyt.“ Group Ghistelinck en de nieuwe E-klasse stralen passie, dynamisme en kwaliteit uit en steeds gedreven door passie willen beide partijen optimale klantentevredenheid behalen.”

“De E-klasse beschouw ik dan ook als een ideale auto met een goede prijs-kwaliteit verhouding die onze behoefte volledig invult. Daarenboven is het voor mij van belang eenvormig naar buiten te komen en hanteer ik in alle landen, waar ik operationeel ben, de Mercedes-Benz E-klasse.” zegt Andy Verbauwhede, zaakvoerder Huur een Stuur NV.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending