Group Ollivier gaat Opel verdelen

Group Ollivier is al bijna 30 jaar één van de belangrijkste Peugeot dealers in Vlaams- en Waals-Brabant. Hun vier garages (Alsemberg, Lot, Waterloo en Tubeke) zijn goed voor meer dan 2500 verkochte Peugeots per jaar. Sinds 2018 worden ook Citroen en DS verdeeld via de site in Waterloo.

Op 1 oktober startte Group Ollivier ook met het verdelen van Opel vanuit de site op Alsemberg. Vanaf die datum kunnen de Opel klanten ook terecht voor service in de garages in Lot en Waterloo.

Tegen het einde van het jaar zal de Peugeot garage in Lot ook uitgebreid worden met Opel. Alsemberg is nu al operationeel maar de volledige ombouw (o.a. toonzaal en Opel-identity) zal klaar zijn voor eind oktober. Beide vestigingen zullen operationeel zijn om de nieuwe Corsa te lanceren. Andere projecten om de Opel verkoop te starten in Waterloo en Tubeke zijn lopende en mogen in de loop van 2021 verwacht worden.

Met het verdwijnen van Opel Peeters, is er een vacuüm in de regio ontstaan dat Group Ollivier maar al te graag wil opvullen, ook naar fleetklanten toe. Daarom wordt het fleet team uitgebreid met Julian Swalus en David Cerqueira en nog een derde te benoemen persoon.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!