Group Pashuysen: Open bedrijvendag met verjaardagstintje

Group Pashuysen Open BedrijvendagOp 4 oktober (komende zondag) is het weer Open Bedrijvendag. En voor Groep Pashuysen heeft die een extra feestelijk randje. De groep die de merken Renault, Dacia, Isuzu en Hyunda verdeelt, viert dit jaar immers zijn zestigste verjaardag. Group Pashuysen is sinds 1955 erkend Renault-verdeler. Het laatste decennium groeide de groep uit tot een van de grootste Renault-dealers in België. Met vestigingen in Genk, Sint-Truiden, Aarschot, Tienen en binnenkort in het Leuvense spreiden zij hun dienstverlening over het grootste gedeelte van Zuid-Limburg en Vlaams-Brabant. De site in Aarschot is het coördinatiecentrum van de groep.

Wie naar zijn allereerste R4 heimwee heeft, of de jaren vijftig in een Olds mobile wil herbeleven, rept zich op 4 oktober naar de Group Pashuysen op Nieuwland in Aarschot. Zaakvoerster Jacqueline Pashuysen: “Dit jaar bestaan we 60 jaar. En dat vieren we met onze klanten en bezoekers van de Open Bedrijvendag. We gidsen hen langs zestig jaar geschiedenis van onze familie en ons bedrijf. Ze lopen het verleden in langs de automodellen van vandaag en gisteren en eindigen bij oldtimers als de Borgward, het merk waarmee het allemaal begon.”

Op Open Bedrijvendag ontdekt de bezoeker ook hoe het er aan toe gaat wanneer hij zijn wagen binnenbrengt voor onderhoud of herstelling. “In ons atelier staan onze medewerkers klaar voor bezoekers, en je kunt zelf aan de slag”, zegt Davy Gijsemans. “En ook onze partners zorgen ook voor de nodige animatie. Zo vinden bezoekers een job bij de Randstad-stand, toont het Rode Kruis enkele basis EHBO-oefeningen, en laat B.I.V.V. hen aan de lijve ondervinden wat de risico’s zijn van rijden onder invloed. Ook kunnen waaghalzen in een tuimelwagen ervaren hoe belangrijk de autogordel en airbag zijn. En wie wil, laat zich nu al fotograferen in een kerstdecor door een gekende fotograaf uit de regio.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!