Hans De Mondt zet nieuwe koers uit bij Mobly

Mobly heeft Hans De Mondt aangesteld als nieuwe CEO. Het is zijn taak om de service van de mobiliteitsspeler verder uit te bouwen met nieuwe diensten.

Particulieren en bedrijven

Hans De Mondt, tot nog toe Chief Product Officer bij Mobly, Hans De Mondt wil op de ingeslagen weg verdergaan, maar Mobly tegelijk verder uitbouwen en kijkt daarvoor in eerste instantie naar de consument, maar ook naar bedrijven. “Het van A tot Z ondersteunen van mensen die zich met eender welk vervoermiddel willen verplaatsen, blijft onze eerste bekommernis”, zegt de nieuwe CEO van Mobly. “Daarnaast gaan we ook inzetten op software platforms voor de zakelijke gebruiker om op die manier een breder draagvlak te creëren.

Autokopers ontzorgen

Opties zoals betaling van pechverhelping per voorval, een autogarantie die een particuliere verkoper niet kan aanbieden of een reisbijstand enkel voor de periode van de reis, dat zijn enkele van de innovaties die Mobly verder wil ontwikkelen en ondersteunen met bijkomende on demand-diensten. Europ Assistance is daarvoor de partner van Mobly. “We willen alle auto-eigenaars zoveel mogelijk stress ontnemen en tijd besparen. Ook mensen die een tweedehandswagen aanschaffen, moeten met onze assistentie op beide oren kunnen slapen”, stelt CEO Hans De Mondt.

Pakketten voor andere mobiliteitsvormen

Ook over mobiliteit an sich denkt Mobly toekomstgericht. “Waar koning auto vroeger de eerste keuze was, zien we een shift in mobiliteit. Daarom gaan we ons aanbod aanpassen en verder uitbreiden op maat van andere vervoermiddelen”, aldus De Mondt.  Mobly zal aan de slag gaan met de nieuwe vormen van mobiliteit en ook aangepaste pakketten uitbrengen. Een pilootversie van dit project staat op Mobly’s korte termijnplanning. “We willen meer gaan inzetten op alle soorten mobiliteit”, legt CEO Hans De Mondt uit. “We werken hard om – ondanks de huidige omstandigheden –  rond de zomer met meer nieuws hierover te kunnen komen.

#Auto #Mobility

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending