Herbeleef de uitreiking van de FLEET Manager of the Year 2019 (video)

Gisteren werd alweer de 24e FLEET Manager of the Year award uitgereikt tijdens een awardshow waarin ook onder meer de populairste wagens in België werden bekroond. Het werd een spectaculaire avond waarin de winnende wagens letterlijk door het publiek reden en de bijna 1.000 gasten culinair verwend werden door topchefs Wout Bru en David Martin. De hoogtepunten van de avond kan u in onderstaande video herbeleven.

FLEET Partners Dealer

Voor het eerst werd ook de beste Fleet Dealer bekroond. De exacte stemprocedure en de winnaars in de verschillende subcategorieën kan u hier nog eens rustig bekijken. Wij haalden Ben de Groof voor onze microfoon, die zich als CEO van Waasland Automotive FLEET Partners Best Dealer of the Year 2019 mag noemen.

FLEET Mobility Manager

Daarnaast werd voor de vijfde keer de FLEET Mobility Manager of the Year verkozen. In het verleden schoten Paul De Gheldere van NETiKA, Jurgen De Mermentier van Eandis, Valérie Barrat van bpost en Tim Blanckaert Securex de hoofdvogel af, dit jaar ging de onderscheiding naar Deloitte, dat het ambitieuze plan heeft om haar CO2-uitstoot tegen 2021 met te 25% verminderen. Het volledige interview kan u hier lezen, maar wij haalden CEO Piet Vandendriessche en Annelies Vermeire, Fleet and Mobility Manager ook kort voor onze camera voor een toelichting van hun project.

FLEET Manager

Het laatste woord laten we natuurlijk aan de grote overwinnaar van de avond, Marc Fumagalli, die na een droogte van 20 jaar Renault weer een FLEET Manager of the Year award bezorgt. Een interview met de rest van de top vijf vindt u hier.

#Auto #Fleet Dealers #Fleet Management #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine