Het derde white label van LeasePlan België is …

ASXNet na zijn aantreden als Managing Director van LeasePlan Belgium vertrouwde Johan Portier ons in een eerste reactie al toe wat de projecten waren waar LeasePlan momenteel mee bezig is. Eén daarvan was een derde “white label”, na Toyota Business Lease en Lexus Business Lease.

Nu is het officieel: het gaat om M-Lease (Mitsubishi). “Een van de markten waar we ons nog meer kunnen ontwikkelen is die van de KMO’s”, zegt Johan Portier. “En binnen die markt zijn white labels steeds belangrijker aan het worden. Wij hebben in België 27.000 KMO’s bevraagd en we hebben daaruit geleerd dat in meer dan 60% van de gevallen niet alleen de keuze van de auto maar ook het type financiering door de dealer wordt beïnvloed. Wil je je leasingaanbod – naast de andere vormen van financiering of gewoon aankoop – correct en objectief tot bij de klant brengen, dan begrijpt u wellicht waarom wij het belang van die dealer zo hoog inschatten.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Houman 2820 Rijmenam
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending