Hiron, het eigen elektrische fietsenmerk van Fiets! (Colruyt)

Pic: Fiets.be

Fietsenspecialist Fiets!, sinds 2019 integraal deel van Colruyt Group, lanceert vandaag een eigen merk in elektrische fietsen. Het private label zal Hiron heten, en omvat naar eigen zeggen drie categorieën fietsen van hoogwaardige kwaliteit, met een zeer interessante prijs.

Hiron omvat zes hoogwaardige elektrische fietsen: elk van hen heeft een dames- en een herenframe in drie verschillende modellen, die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Het eerste model is een basismodel, terwijl de andere twee modellen een batterij in het frame hebben ingebouwd. Hiron fietsen kosten tussen de 2.149 en 3.299 euro.

De Hiron-fietsen zijn onder andere voorzien van een Bosch-motor, hydraulische schijfremmen en een vering voor een optimale veiligheid in alle weersomstandigheden“, vertelt Bart Pillen, COO van Fiets!

De fietsen zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij Fiets! verkooppunten, wat betekent dat er een extra voorraad fietsen beschikbaar zal zijn in een markt waar de vraag zeer groot is.

Pic: Fiets.be

Bart Pillen:  “Fietsfabrikanten maken jaarcollecties die in volle seizoen kunnen veranderen. Daardoor kan een stockbreuk ontstaan op het moment dat je een fiets wil aankopen. Met ons nieuwe private label ‘Hiron’ willen we daar een kwalitatief antwoord op bieden vanuit een doorlopende beschikbaarheid

Er wordt ingezet op een “Pick & Ride” principe waarbij de wachttijden na een bestelling zo kort mogelijk blijven.

“Aanvulling of alternatief voor de bedrijfswagen”

Hiron is er niet alleen voor particulieren, maar wordt ook mee opgenomen in het Fiets!-fietsplan voor bedrijven. Dit met als voornaamste troef een doorlopend (over de seizoenen heen) leverbare fiets aan een faire en transparante prijs.

Wij geloven in de elektrische fiets als aanvulling of zelfs alternatief op de firmawagen. Voor bedrijven kan dit bijzonder interessant zijn omdat elektrisch fietsen steeds vaker een volwaardig deel uitmaakt van het woon-werkverkeer, en dus een valabele optie kan zijn voor bedrijfsleasing. Hiron kan een ondersteunende en betrouwbare partner zijn tijdens een gezonde woon-werkverplaatsing”.

Elke Fiets! winkel heeft een eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties.

#Mobiliteit
Trending