Hoe ziet het fleet management van de toekomst eruit?

Hoe ziet het fleet management van de toekomst eruit? Op die vraag wil Syneton Building volgende week een antwoord geven, met de steun van Athlon en Reeload.

Elektrificatie, nieuwe mobiliteitsvormen, congestie, nieuwe fiscaliteit,… de uitdagingen waar je als wagenparkbeheerder mee geconfronteerd wordt, zijn legio. Bart Vranckx, Steve Somers en Alexander Buyckx van leasingbedrijf Athlon proberen een antwoord te geven op die vragen en kijken naar het wagenparkbeheer van de toekomst.

Reeload voert dan weer elektrotechnische en civiele werken, uit alsook onderhoud. De ideale partner om het te hebben over elektrisch rijden en al wat daarbij hoort kijken: van laadoplossingen tot batterijmanagement. Vragen waar Dimitry Van Havere en Nicolas Gréant zeker een antwoord op hebben!

Het evenement gaat door op 15 december in het Syneton gebouw te Bornem. Het evenement start om 14u, de sprekers beginnen er een half uurtje later aan. Omstreeks 17u15 wordt er afgesloten met een netwerkevenement met een hapje en een drankje. Inschrijven kost 25 euro en kan via deze link.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine