Hoofdsponsor Maserati trekt de aandacht tijdens stijlvolle aankomst sterren bij opening 70e filmfestival Venetië

maserati-clooneyGisteravond vond de langverwachte openingsceremonie van het 70e Internationale Filmfestival van Venetië plaats. Voor een evenement van dit kaliber arriveerden de wereldwijd beroemde sterren bij de rode loper op een dermate stijlvolle wijze zoals alleen Maserati dat kan verzorgen.

Tot de sterren behoorden de gastvrouw van de avond, het prachtige Siciliaanse topmodel en actrice Eva Riccobono, en de adembenemend mooie actrice en producer Sandra Bullock. Beide dames wisten alle ogen op zich gericht toen ze in een Maserati Quattroporte arriveerden. De luxueuze vierdeurs sedan, het vlaggenschip van het merk met de drietand, bood tevens plaats aan niemand minder dan Hollywood’s hartenveroveraar George Clooney en één van ’s werelds beroemdste Italiaanse regisseurs, Bernardo Bertolucci, die dit jaar tevens voorzitter is van de internationale jury van het 70e Internationale Filmfestival van Venetië.

Na afloop van de opening werden de gasten in een stoet Maserati’s vervoerd naar het prachtige hart van het filmfestival, het Maserati Terrace, rondom het zwembad van het Excelsior Hotel. Hier zorgde hoofdsponsor Maserati voor een fantastische avond met de exclusieve openingsfilm met Sandra Bullock en George Clooney in de hoofdrollen. De wereldberoemde Academy Award-winnaars schitteren beiden in de sciencefiction thriller Gravity die deze herfst in première gaat. Alfonso Cuarón regisseerde de film en is onder andere bekend van Y Tu Mamá También (2001), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) enChildren of Men (2006).

De avond markeerde het begin van Maserati’s samenwerking met het 70e Internationale Filmfestival van Venetië als hoofdsponsor van het evenement, waarmee een uitstekende basis is gelegd voor de samenwerking tussen het prestigieuze evenement en de Fiat Groep.

Het 70e Internationale Filmfestival vind plaats van 28 augustus tot en met 7 september 2013 en gedurende deze periode zorgt Maserati voor een exclusieve courtesy car service. Als gevolg daarvan is het merk met de drietand continu aanwezig rondom de rode loper, om de talloze internationale beroemdheden die het festival bezoeken, te vervoeren.

Het Maserati Terrace vormt een centrale en bruisende ontmoetingsplek tijdens het filmfestival, en biedt het toneel voor interviews, vergaderingen, cocktail party’s en evenementen.

Slechts enkele maanden voorafgaand aan de start van de viering van zijn 100-jarige bestaan, is Maserati een onderneming die in rap tempo groeit. Het merk is in 65 landen wereldwijd vertegenwoordigd en vervult een duidelijke rol als internationale ambassadeur van Italiaans vakmanschap. Dat vakmanschap komt iedere dag terug via de passie voor producten met een grote mate aan grandeur en uitstekende prestaties: de GranTurismo, GranCabrio en de nieuwe Quattroporte en Ghibli.

Tags: Auto