I-mense levering voor Toyota (1.200 voertuigen!)

Toyota leverde vandaag 5 maart in Zeebrugge de eerste batch van 325 hybride voertuigen aan de medewerkers van i-mens, de nieuwe zorgorganisatie voor Vlaanderen en Brussel. In totaal gaat het om een levering van 1.200 voertuigen, die in een tijdspanne van anderhalve maand worden geleverd.

i-mens is een samenwerking tussen de vzw’s Solidariteit voor het Gezin, Thuishulp en hun partners in thuisverpleging. Samen tellen ze 12000 medewerkers. De organisatie voor thuiszorg streeft ernaar om op alle vlakken innoverend te zijn, ook op het vlak van mobiliteit. Met onder meer actieve promotie van fietsen en autodelen tijdens én buiten de diensturen. Met 1200 hybride auto’s voor de thuiszorg van het merk Toyota zal i-mens een van de grootste milieuvriendelijke bedrijfsvloten van Europa hebben.

In samenwerking met Alphabet

De dienstwagens werden geleverd door Toyota in samenwerking met Alphabet. Alle medewerkers van i-mens kunnen trouwens onder interessante voorwaarden ook privé een auto leasen.Ze hebben daarbij de keuze uit 5 milieuvriendelijke modellen van Toyota.

Een breed aanbod alternatieven

In alle afdelingen van i-mens staan elektrische deelwagens ter beschikking voor dienstverplaatsingen van de medewerkers. Partners daarbij zijn autodeelbedrijf Cambio, specialist laadinfrastructuur Blue Corner en Autodelen.net. Na de kantooruren kunnen Cambio-leden de auto’s voor privégebruik boeken. Dat geldt ook voor alle medewerkers van i-mens, want die zijn via de werkgever gratis lid van Cambio.

i-mens voert ook een actief fietsbeleid. Zo’n 10 000 medewerkers, die tot nu geen recht hadden op een dienstauto of –fiets, kunnen voortaan via i-mens een fiets leasen – met inbegrip van onderhoud, pechbijstand en verzekering. Daarvoor wordt samengewerkt met partner Joule. En er is een budget voor een leasefiets voor elke leidinggevende die zijn salariswagen aan de kant zet.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Telle Père Telle Fils 1050 Elsene
Car Avenue Ital Waver 1300 Waver
Car Avenue Ital Perwez 1360 Perwez
Car Avenue Ital Nijvel 1400 Nijvel
Car Avenue Ital Waterloo 1410 Waterloo
Toyota Beerens Antwerpen 2030 Antwerpen
Garage Willy Hybrid Test Drive Center 2550 Kontich
Toyota Beerens Aartselaar 2630 Aartselaar
Automotive Mechelen 2800 Mechelen
Garage Van Dijck 2960 Brecht
Gégo Naninne 5100 Namur
Gégo Sombreffe 5140 Sombreffe
CIAC Toyota Gent 9040 St-Amandsberg
Garage Pieters 9190 Stekene
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending