Imacar neemt Opel Houttequiet over

Vanaf 1 januari 2019 neemt Groep Imacar de Opel-activiteiten over van Garage Houttequiet. Door deze overname zullen alle merken van de PSA-groep, Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel, verenigd worden onder één dak in de nieuwe vestiging van Imacar – Garage Vanhoecke in Sint-Niklaas. De klanten van Garage Houttequiet blijven de gekende gezichten zien want het volledig personeel verhuist mee naar de Prins Boudewijnlaan.

“Gezien Opel werd overgenomen door PSA, is dit een logische stap en de beste oplossing voor de lange termijn”, zegt Dirk Houttequiet zaakvoerder van Garage Houttequiet. “Bovendien zijn de persoonlijke banden met Stéphan Vanhoecke erg goed en loopt de cultuur en het familiale karakter van beide bedrijven grotendeels gelijk, wat erg belangrijk is voor onze medewerkers en klanten.”

Voorlopig blijven alle Opel-activiteiten, verkoop en na-verkoop op de gekende manier verder lopen. De verhuis naar de nieuwe gebouwen start februari 2019 en zal stapsgewijs gebeuren om de continuïteit van alle diensten maximaal te verzekeren. Ook het autoschadebedrijf en alle-merkengarage Blits wordt overgenomen door Groep Imacar. Het deelautobedrijf Stapp.in blijft wel exclusief in handen van de familie Houttequiet.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!